Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κυανόλευκο χρώμα στο τοπικό ντέρμπι, ένταση στη συνέντευξη τύπου!

Με κορυφαίο το Γιώργο Λίτσκα που δημιούργησε το πρώτο γκολ και πέτυχε τα άλλα δύο, η Καβάλα έφτασε σε μια δίκαιη νίκη απέναντι στο Νέστο που έπαιξε ελεύθερα και χωρίς σκοπιμότητες.

Από τον ΑΟΚ ξεχώρισε ο Ζυγκερίδης που ήταν ουσιαστικός στη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης αλλά και ο νεαρός Θωμαϊδης.

το φιλμ της αναμέτρησης στο proininews.gr

Συνθέσεις

Καβάλα : Αθανασίου, Κυριακίδης, Τέλλος, Μπαντάνης, Καλλιβωκάς, Σταματόπουλος, Μελισσόπουλος, Κεφαλάς (76` Θωμαΐδης), Κυζιρίδης, Λίτσκας, Παναγιωτόπουλος (36` Ζυγκερίδης / 85′ λ.τ. Κεσαπίδης).

Νέστος Χρυσούπολης: Κυφωνίδης, Καζαντζίδης, Μπουλγούρας (58` Κωνσταντίνου), Παυλακάκης, Μαρκάκης, Τσάκωνας, Μαϊδανός, Λάσπατζης (74` Μιχαηλίδης), Βαλαβανόπουλος (68` Φαμπιόλ), Τόρες, Κούτεφ.

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα όταν ο συντάκτης της Πρωινής, Τάσος Πατσίδης δέχθηκε φραστική επίθεση από τον προπονητή του Νέστου κ. Δημήτρη Μαγκαφίνη που απαίτησε να φύγει από τον αίθουσα ο εν λόγω προκειμένου να κάνει τις καθιερωμένες δηλώσεις. Τελικά η συνέντευξη τύπου προχώρησε και ολοκληρώθηκε.

Άγγελος Διγκόζης (προπονητής ΑΟΚ):

«Πραγματικά η ομάδα ξεκίνησε να βγει κατηγορία και δυστυχώς έμεινε αρκετά πίσω. Μέχρι το Γενάρη έγιναν κάποια πράγματα και δε μπορούμε να τα πούμε στον αέρα γιατί θα υπάρχει πρόβλημα για πολλού μας. Το Γενάρη ρίξαμε κατά  πολύ το μπάτζετ. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί οι ποδοσφαιριστές μου, δίνουν και τη ψυχή τους μέσα στο γήπεδο.  Στο πρώτο μέρος δικαιούται ένα γκολ και εμείς ήμασταν πολύ καλοί. Μπορέσαμε από τις 6-7 ευκαιρίες που είχαμε να κάνουμε 3 γκολ.

Να δώσω συγχαρητήρια στο Δημήτρη, δείχνει η βαθμολογική θέση ότι έγινε πολύ καλή δουλειά.  Εύχομαι η  μεγάλη ομάδα που λέγεται ΑΟΚ να βρει λύσεις και να ξεκολλήσει από τη Γ` Εθνική. Δεν αξίζει να παίζει στη Γ` Εθνική».

Δημήτρης Μαγκαφίνης (προπονητής Νέστου):

«Συγχαρητήρια στην Καβάλα που κέρδισε δίκαια. Κάποιοι παίκτες έκαναν δημόσιες σχέσεις ενώ εμένα με έβριζε ένα ολόκληρο γήπεδο χωρίς να καταλάβω το γιατί. Κάποιοι έντεχνα όλο αυτό το διάστημα και δεν έχω πρόβλημα να πω, με βάλανε απέναντι στο λαό της Καβάλας.

Την οποία αυτή την ομάδα την έχει υπηρετήσει ο αδελφός μου για 5 χρόνια. Είμαι 17 χρόνια προπονητής. Είναι απαράδεκτο που μου βρίζανε τη μάνα μου και τον πατέρα μου. Η φιλοξενία στη Χρυσούπολη ήταν πολύ καλή. Όσο είμαι εγώ προπονητής στο Νέστο και ο Μαστιγόπουλος γενικός αρχηγός, δεν πειράξαμε κανέναν.

Κάποιοι ποδοσφαιριστές ήρθανε και κάνανε βόλτα σήμερα. Κάποιοι δείξανε ότι δε μπορούν να υποστηρίξουν την κατηγορία. Κλειδώσαμε την 4η θέση και θεωρώ ότι η ομάδα έκανε μια πολύ καλή πορεία. Είχαμε ατυχία με τους τραυματισμούς. Η χρονιά κλείνει με επιτυχία.  Θεωρώ ότι ο Νέστος τερμάτισε στην 1η θέση βάση μπάτζετ.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected