Κατηγορίες
Basket

Κάτι παραπάνω από…σίφουνας!

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος επικρατώντας με 105-67 της ΑΕΚ και πήρε το εισιτήριο για τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καταιγιστικός απέναντι στην ΑΕΚ στον τέταρτο παιχνίδι της σειράς καθώς νίκησε με το επιβλητικό 105-67 και προκρίθηκε στους τελικούς εκεί όπου κατά πάσα πιθανότητα θα αντιμετωπίσει τον «αιώνιο» αντίπαλο, Ολυμπιακό. Οι πράσινοι κυριάρχησαν σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Είχαν 61% στα δίποντα, 56% στα τρίποντα ενώ κυριάρχησαν στον τομέα των ριμπάουντ με 41 έναντι 23 των αντιπάλων.

Για το συγκρότημα του Πασκουάλ πρώτος σκόρερ ήταν ο Νικ Καλάθης με 17π, 9 ασίστ και 2 κλεψίματα ενώ για λίγο δεν πέτυχε double double ο Μπορούσης με τον Έλληνα σέντερ να σημειώνει 15π. με 9 ριμπάουντ. Σημαντική ήταν και η παρουσία του Σίγκλετον ο οποίος σταμάτησε στους 16π. ενώ για την ΑΕΚ ξεχώρισε ένας πρώην πράσινος,ο Ρόκο Λένι Ούκιτς με τον Κροάτη γκαρντ να τελειώνει τον αγώνα με 16π.

η ανάλυση του αγώνα στο basketblog.gr

ΑΕΚ (Σωτήρης Μανωλόπουλος): Ούκιτς 16, Λαρεντζάκης 4, Μαυροειδής 10, Νιούλει, Μαυροκεφαλίδης 12, Ελόνου 8, Σάκοτα 2, Μιλόσεβιτς 5, Ντίξον 8, ΜακΓκάρθ, Βασιλειάδης

Παναθηναϊκός (Τσάβι Πασκουάλ): Καλάθης 17, Χαραλαμπόπουλος 4, Φελντέιν 5, Σίγκλετον 16, Μπορούσης 15, Ρίβερς 8, Γκιστ 8,Γκάμπριελ 8, Παππάς 5, Λούντζης 5, Μποχωρίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected