Κατηγορίες
Football League

Αποβάλλεται από το πρωτάθλημα!

Η απόφαση της ΑΕΛ Καλλονής να προβεί σε στάση πληρωμών είχε τις αναμενόμενες συνέπειες, αφού η διοργανώτρια αρχή προχώρησε σε νέα αφαίρεση βαθμών για τις οφειλές προς τον Κώστα Δαύκο και δρομολογείται πλέον η αποβολή της ομάδας από τη Football League.

Αυτή είναι μία ακόμα τελεσίδικη αφαίρεση βαθμών για τους Καλλονιάτες, που δεν Θα αγωνιστούν την Κυριακή με τον Παναιγιάλειο, ο οποίος ακύρωσε ήδη το ταξίδι του για τη Λέσβο.

Η διοργανώτρια απέστειλε έγγραφο στις ΠΑΕ του πρωταθλήματος, ενημερώνοντας ότι: «αποφάσισε διά της περιφοράς να κάνει δεκτή την εισήγηση του αγωνιστικού τμήματος και προβαίνει στην αποβολή της ΠΑΕ Καλλονή από το πρωτάθλημα, καθώς επίσης και της ομάδας Νέων…».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ. αριθμ. 47/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ & στη FOOTBALL LEAGUE και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία πέντε ( 5 ) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΔΑΥΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, από την ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ αφαιρούνται εκ νέου τρεις ( 3 ) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected