Κατηγορίες
Super League 1

Μεγάλο ματς στην Τούμπα, μεγάλο το ενδιαφέρον για κρατήσεις στο “Barok” Coffee-Bar!

Το… μπαλάκι της πρωτιάς στα πλέι οφ παίζεται στην έδρα του ΠΑΟΚ και ο Δικέφαλος του Βορρά καλείται να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα «έδρα» προκειμένου να φτάσει στη νίκη, την οποία ζητά και ο ΠΑΟ για να αποφύγει αρχικά την τελευταία θέση. Η σπουδαία αναμέτρηση LIVE απόψε στο “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή στο κέντρο της Βέροιας!

Οπως κάθε χρόνο έτσι και τώρα όχι μόνο ο ΠΑΟΚ αλλά και οι τέσσερις ομάδες των πλέι οφ καλούνται να σηκώσουν το βάρος της κούρασης και των απουσιών που πάντα συσσωρεύονται στην τελευταία αναμέτρηση. Ο Βλάνταν Ιβιτς καλείται να αξιοποιήσει το πλεονέκτημα για το οποίο έχει μιλήσει και άλλες φορές στη διάρκεια του μίνι πρωταθλήματος κατανομής των ευρωπαϊκών εισιτηρίων: το βάθος του πάγκου. Δύο από τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του πήραν ανάσες λόγω της ποινής τριών αγωνιστικών που τους επιβλήθηκε μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και ο Σέρβος τεχνικός θα προσπαθήσει να τους αξιοποιήσει.

Από την άλλη πλευρά, τα προβλήματα που έχει να διαχειριστεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι πολλά. Το τελευταίο και πλέον σημαντικό είναι ο Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος “λιποτάκτησε”. Επίσης, στη Θεσσαλονίκη δεν ταξίδεψαν οι τιμωρημένοι Μπεργκ, Ζέκα και Λέτο και ο τραυματίας Εμποκού και ο Μπουμάλ που βρίσκεται στο Καμερούν.

Ο Ουζουνίδης θα διατηρήσει το 4-4-2 και θα χρησιμοποιήσει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο στην εστία, τους Κουλιμπαλί, Ευαγγέλου, Κουτρουμπή, Χουλτ στην τετράδα της άμυνας, οι Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Μαρινάκης, Λουντ θα είναι οι τέσσερις της μεσαίας γραμμής και οι Μολίνς, Κλωναρίδης θα παίξουν στην επίθεση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected