Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πανηγυρικό κλίμα στην απονομή της ΑΕΠ Καραγιαννίων, με τη συμμετοχή του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων (photos+vid)

Η ΑΕ Ποντίων σήκωσε το Κύπελλο του πρωταθλήματος (Α’ Τοπικό Ε.Π.Σ. Κοζάνης), στην φιέστα τίτλου που διοργάνωσε η ομάδα, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα πανηγυρικό!

Μπροστά σε περίπου 200 φιλάθλους οι «Πόντιοι» πανηγύρισαν το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία τους. Ταυτόχρονα μαζί με αυτό τον τίτλο κέρδισαν και την απευθείας άνοδο στην Γ Εθνική Κατηγορία.

Η ομάδα της Α.Ε.Π. κάλεσε στο γήπεδο της Ξηρολίμνης τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας όπου τον αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση.

Όπως αναφέρει το top-sport.gr, το παιχνίδι ήταν ποιοτικό από πλευράς θεάματος, με τις δύο ομάδες να παίζουν πιο ελεύθερα, δημιουργώντας αρκετές φάσεις για γκολ στις δύο εστίες. Και από τους δύο προπονητές χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι παίκτες, ενώ το τελικό σκορ ήταν 1-1.

Από την ομάδα της ΑΕ Ποντίων (του Ημαθιώτη Δημήτρη Τσίλη) σκόραρε ο αρχηγός, Αντώνης Σαββούδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ακολούθησε η καθιερωμένη απονομή του τίτλου. Αρχικά αφού πρώτα η διοίκηση παραχώρησε στις αντίπαλη ομάδα τιμητική πλακέτα, στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές πέρασαν για να παραλάβουν τα μετάλλια του πρωταθλήματος. Έπειτα οι Σαββούδης, Ζερβανταρίδης και Ίττης δέχτηκαν το Κύπελλο από την Ε.Π.Σ. Κοζάνης, σηκώνοντας το μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Τα καπνογόνα και οι σαμπάνιες έκαναν την εμφάνιση τους, ενώ για λίγα λεπτά ακολούθησαν πολύ όμορφες στιγμές χαράς μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Έτσι μία δύσκολη αλλά ταυτόχρονα επιτυχημένη χρονιά έκλεισε για την Α.Ε. Ποντίων, αφού κατέκτησε τόσο το πρωτάθλημα όσο και το κύπελλο, κάνοντας το πρώτο «ντάμπλ» από την μέρα της ίδρυσής της.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected