Κατηγορίες
Διάφορα

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός στο “Draw” Cafe!

Μόνο νίκη θέλουν απόψε “δικέφαλος” και “τριφύλλι” στο τελευταίο και καθοριστικό παιχνίδι της φετινής χρονιάς, ματς που θα δείτε απόψε στο Cafe “Draw”, Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα.

Με τον ΠΑΟΚ να έχει ασφαλές προβάδισμα έναντι της ΑΕΚ, αλλά με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την πρωτιά στην τελευταία αγωνιστική, ολοκληρώνεται το πρόγραμμα των φετινών πλέι-οφ…

Ο πρωτοπόρος – έπειτα και από την απόφαση για νίκη επί του Παναθηναϊκού στα χαρτιά – ΠΑΟΚ υποδέχεται τους «πράσινους» στην Τούμπα (20:30, Novasports1), έχοντας φτάσει πλέον στους 11 βαθμούς και έχοντας απόσταση 2 πόντων από τη δεύτερη ΑΕΚ.

Στον «δικέφαλο του βορρά» αντιμετωπίζουν αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, όπως φυσικά συμβαίνει και με τους «πράσινους», οι οποίοι κλήθηκαν να διαχειριστούν μια πολύ δύσκολη και περίεργη κατάσταση με τον Ροντρίγκο Μολέδο, που επικαλέστηκε ψυχολογικό πρόβλημα και… μάζεψε τα πράγματά του από το Κορωπί.

Για τους γηπεδούχους θ’ απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Μάτος, Πέλκας και Μαλεζάς θα απουσιάσουν, τραυματίες είναι άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές (Μυστακίδης, Βαρέλα και Γλύκος), ενώ νοκ-άουτ βγήκε και ο Τζάλμα Κάμπος με θλάση.

Λέτο, Ζέκα, Μπεργκ είναι τιμωρημένοι από πλευράς «τριφυλλιού», τραυματίες οι Εμποκού και Τελάντερ, εκτός και ο Ρινάλντο.

Την ίδια, στη Νέα Σμύρνη (20:30, Novasports2), η ΑΕΚ θα προσπαθεί να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για την πρωτιά των πλέι-οφ, απέναντι στον Πανιώνιο που στοχεύει στην αποφυγή της τελευταίας θέσης της μίνι – βαθμολογίας, όντας στο -1 από τον 3ο, Παναθηναϊκό.

Ο Πέκχαρτ που έχει αιμάτωμα από το ματς με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ είναι απών για την «Ένων», μαζί με τους Πατίτο, Βάργκας και Αραβίδη, ενώ για τους Νεοσμυρνιώτες, που αισθάνονται ότι η χρονιά τους ήταν ούτως ή άλλως επιτυχημένη, ο Οικονόμου είναι τιμωρημένος…

Το αντίστοιχο ματς του ΟΑΚΑ στη 2η αγωνιστική των πλέι-οφ, είχε ολοληρωθεί με μεγάλη νίκη της ομάδας του Μιλόγεβιτς με σκορ 1-0.

Η βαθμολογία των πλέι-οφ έπειτα από 5 αγώνες:

1.ΠΑΟΚ 11

2.ΑΕΚ 9

3.Παναθηναϊκός 5

4.Πανιώνιος 4

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected