Κατηγορίες
Basket

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2017 – Νίκη για τον Άτλαντα (photos+vid)

Ένα δυνατό παιχνίδι έλαβε χώρα στο ανοιχτό γήπεδο Εληάς, ανάμεσα στους Άτλαντες που ήθελαν μόνο νίκη για να συνεχίσουν στο τουρνουά και τα κατάφεραν απέναντι στους Nouveau με σκορ 50-63.

Άντεξαν για ένα ημίχρονο οι αξιέπαινοι Nouveau, έχοντας τον Χατζηεμμανουήλ σε τρομερή ημέρα, ο οποίος σκόραρε ασταμάτητα και ο Μόρφης…αλώνιζε το γήπεδο αλάνθαστος. Σκόραρε στο ζωγραφιστό ο Τσιγάρας, αλλά η κούραση τους κέρδισε και δεν κατάφεραν να έχουν διάρκεια στην απόδοση τους.

Άτλαντες όνομα και πράγμα, έδειξαν ότι θέλουν την νίκη πρόκριση πιο πολύ από τους αντιπάλους τους. Οι τρεις σωματοφύλακες Κλωνάρας, Σιάσιος και Τζούφρας έκαναν την δουλειά τους στο σκοράρισμα “καθαρίζοντας” για ένα ακόμα παιχνίδι τη… μπουγάδα. Η αποκάλυψη της αρμάδας του Καραθανάση ήταν ο Δημήτρης Παπαγιάννης, ο οποίος σκόραρε, μοίρασε και έκλεισε πολλές φορές το δρόμο προς το καλάθι.

Τέταρτη θέση προσωρινά για τους Άτλαντες, που περιμένουν τη τελευταία αγωνιστική για να μάθουν αν θα μείνουν εκεί η θα σκαρφαλώσουν παραπάνω.

Nouveau : Νάκης 2, Πάντσιος 6, Τσιγάρας 9, Χατζηεμμανουήλ 18 (2), Μόρφης 13, Κασαπίδης 4,

Άτλας : Τζούφρας 21, Παπαγιάννης Ν. 2, Καραθανάσης 1, Μπογδαμπεΐδης 2, Σιάσιος 14, Αχτσής, Κλωνάρας 9 (1), Παπαγιάνης Δ. 10.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (14/6) στο ΔΑΚ “Βικέλας” :

18.00  Nouveau – Basket Gurus

19.45  Παρτάλια – Bad Boys

21.30  Μορφές – Texas Losers 

δείτε φωτογραφίες και ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected