Κατηγορίες
Football League

ΟΦΗ και Δημήτρης Μάνος μαζί, ελέω…Κώτσιου!

Το πρώτο του… deal ως τεχνικός διευθυντής ολοκλήρωσε ο Ηλίας Κώτσιος ο οποίος εξασφάλισε την προφορική συγκατάθεση του Δημήτρη Μάνου προκειμένου να παραμείνει στην ομάδα και το μόνο που απομένει είναι να στείλει ο ποδοσφαιριστής υπογεγραμμένο το νέο του συμβόλαιο, οπότε και θα ξεκαθαρίσει και το θέμα της διάρκειάς του.

Προσώρας το τι διάρκεια θα έχει η νέα συμφωνία μεταξύ ΟΦΗ και Μάνου δεν έχει αποσαφηνιστεί με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για 1+1 χρόνο.

Όπως αναφέρει το grandsport, το δεδομένο πάντως είναι πως ο 23χρονος Ημαθιώτης επιθετικός θα συνεχίζει να φορά τη φανέλα της κρητικής ομάδας, ενώ έκανε και δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

«Θέλω να συνεχίσω την καλή χρονιά που έκανα φέτος στον ΟΦΗ», αναφέρει αρχικά ο Δημήτρης Μάνος και συνεχίζει: «Ευχαριστώ τον προπονητή και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη, στο πρόσωπο μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο γιατί με βοήθησαν πολύ φέτος.

Θέλω να καλέσω τον κόσμο να είναι δίπλα μας και στη φετινή χρονιά, για να μπορέσουμε να επαναφέρουμε τον ΟΦΗ εκεί που αξίζει να βρίσκεται».

Πλέον σειρά θα πάρουν οι Μιλοσάβλιεφ, Κιάσσος και Πουρτουλίδης, με τα δεδομένα να είναι όπως τα έχουμε γράψει. Οι ανανεώσεις θα δώσουν τη σειρά τους στις πρώτες μετεγγραφές, καθώς έχουν εντοπιστεί οι στόχοι με τους οποίους έχουν γίνει διευκρινιστικές συζητήσεις, οι οποίες θα πάρουν επίσημο χαρακτήρα τις επόμενες ημέρες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected