Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τριπλό deal για τους νεοφώτιστους, που “χτίζουν” δυνατό ρόστερ!

Όλο και πιο ενισχυμένο παρουσιάζεται το ρόστερ του Αιγάλεω, ενόψει της επιστροφής του στη Γ Εθνική!

Η διοίκηση των “κυανολεύκων” ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών, με σημαντικές παραστάσεις από Εθνικές κατηγορίες αλλά και ως…πακέτο από τον Ολυμπιακό Βόλου!

Ο λόγος για τους Ηλία Σταύρου (06/11/1989, μέσος), Βασίλης Ιωαννίδης (27/10/1991, αμυντικός) και Σάκη Κατσούλη (φωτ. 19/11/1990, τερματοφύλακας)

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Ο ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση ακόμη δυο ποδοσφαιριστών. Τη φανέλα της ομάδας μας θα φορούν για τον επόμενο χρόνο ο 28χρονος μέσος, Ηλίας Σταύρου που έχει θητεύσει σε Καλλιθέα,Αθηναϊκό, ΑΟΤ Αλίμου και Ολυμπιακό Βόλου αλλά και ο 25χρονος αριστεροπόδαρος οπισθοφύλακας, Βασίλης Ιωαννίδης που έχει αγωνιστεί σε Γλυφάδα, Ηλυσιακό, ΑΟ Χανιά, Αχαρναϊκό και Ολυμπιακό Βόλου.

Ο ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 28χρονου τερματοφύλακα Σάκη Κατσούλη. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας αγωνίζονταν πέρυσι στον Ολυμπιακό Βόλου ενώ έχει περάσει από Απόλλωνα Σμύρνης, Καλλιθέα, Παναιγιάλειο, Αήττητο Σπατων και Ολυμπιακό Λιοσιων ».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected