Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αποχωρεί ο κάπτεν, τέλος και ο Ανέστης!

Η αβεβαιότητα των τελευταίων ημερών στην ΑΕ Ιστιαίας, ανάγκασαν κάποιους εκ των ποδοσφαιριστών που βοήθησαν φέτος στην επίτευξη των στόχων της ομάδας να αποχωρήσουν.

Ένας από αυτούς είναι και ο Γιώργος Πανάκης, ο αρχηγός της ομάδας ο οποίος με ανάρτηση του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, αποχαιρέτησε συμπαίκτες και φιλάθλους.

Αναλυτικά :

Ούτε ο Βασίλης Ανέστης τη νέα σεζόν!

Ο Βασίλης Ανέστης μετά από μια μεγάλη διαδρομή με Ηρακλή Ψαχνών, Λουκίσια σε Εθνικές κατηγορίες, αλλά και με πολύ σημαντική συνεισφορά στην άνοδο της Κύμης στη Γ’ Εθνική, επέστρεψε στην Α.Ε. Ιστιαίας της σεζόν 2013-2014, όπου πολύ σημαντική ήταν η προσφορά του στις πολύ καλές πορείες της ομάδας, αλλά και στην άνοδο της στη Γ’ Εθνική φέτος.

Η συνεισφορά του και φέτος στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα της Α.Ε. Ιστιαίας, στην επιτυχημένη χρονιά για την ομάδα και στο επισφράγισμα της παραμονής της ήταν αρκετά μεγάλη και σημαντική.

Εκτός όμως από τον Βασίλη Ανέστη και οι δύο κεντρικοί αμυντικοί της ομάδας, Γιώργος Πανάκης και Γιώργος Λαμπρόπουλος φαίνεται πως αποτελούν παρελθόν για την Ένωση, αφού σε αναρτήσεις τους στα προσωπικά τους προφίλ στο Facebook, κάνουν λόγο για τέλος και εκφράζουν τις ευχαριστίες τους, προς τον κόσμο και τη διοίκηση της ομάδας.
Επίσης να αναφέρουμε πως απ’ την ομάδα αποχώρησε, πριν λίγο καιρό ο μεσοεπιθετικός Γιώργος Νικολέτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του dinataathlitika, στο διοικητικό κομμάτι, παρά της πρόσφατες αρχαιρεσίες υπάρχει μια διαφαινόμενη διοικητική αβεβαιότητα που ίσως δρομολογήσει νέες εξελίξεις για το μέλλον του συλλόγου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected