Κατηγορίες
Αθλήματα

Τρία χάλκινα μετάλλια η Κατερίνα Κιάτση στους τελικούς αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής!

Εντυπωσιακές για άλλη μια φορά οι κορασίδες του Φιλίππου Βέροιας στην Τελική Φάση Βορείου Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη στο Κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας.

Οι κορασίδες του Φιλίππου, φανερά βελτιωμένες από τους προηγούμενους αγώνες κατάφεραν να “κλέψουν” τις εντυπώσεις. Η κορασίδα δεύτερης χρονιάς Κατερίνα Κιάτση κέρδισε τρία χάλκινα μετάλλια στο σύνθετο ατομικό, στο πρόγραμμα με σχοινί και στις κορίνες, ενώ κατέλαβε την 4η θέση στη μπάλα & την 8η θέση στο στεφάνι.

Η Κιάτση δίκαια θεωρείται μια από τις καλύτερες κορασίδες σε όλη την Ελλάδα.

Ελπιδοφόρο και το αποτέλεσμα και για τα μικρά κορασιδάκια πρώτης χρονιάς, καθώς την 30η θέση κατέλαβε η Ευαγγελία Αφένδρα ενώ η Άννα-Μαρία Μητριτώνη την 37η ανάμεσα σε 72 αθλήτριες πρώτης και δεύτερης χρόνιας. Αμφότερες είχαν μικρές ατυχίες στα προγράμματα τους αλλά η αγωνιστική τους χρονιά έκλεισε με ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον.

Στην ανακοίνωση του ο Φίλιππος Βέροιας συγχαίρει την προπονητική ομάδα για την εξαιρετική τους δουλειά (Ηρώ Χαβιαροπουλου & Κατερίνα Μωυσιάδου) που για άλλη μια φορά έκαναν περήφανο τον τόπο τους.

Ο πρόεδρος του τμήματος Νικόλαος Παπανώτας δήλωσε φανερά συγκινημένος και χαρούμενος για το αποτέλεσμα της ομάδας.

Αναλυτικά η δήλωση :

“Προπονήτριες και παιδιά κατάφεραν να ανεβάσουν πολύ ψηλά το πήχη. Κάθε κατηγορία γυναικών-κορασίδων-παγκορασίδων έφερε μετάλλια σε Σύνθετο Ατομικό στην πόλη της Βέροια αυτό σημαίνει ότι συγκαταλέγονται στα καλύτερα παιδιά όλης της Ελλάδος στο άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής κάτι πολύ σπάνιο για επαρχιακή πόλη. Δείγμα της αγάπης που δείχνουν οι προπονήτριες για το άθλημα αλλά και τη συστηματική & ποιοτική δουλειά που κάνουν”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected