Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ανανεώσεων συνέχεια στον ΓΑΣ Κοπανού!

Μετά τους Μάκη Σπανό, Έρβις Μπούφι και Δημήτρη Τζιβάρα, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του περσινού ρόστερ παραμένει στον ΓΑΣ Κοπανού.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Χαραλαμπίδη, ο οποίος είναι ο τέταρτος κατά σειρά που δίνει τα χέρια με τους διοικούντες και αναμένεται να αποτελέσει την “κολόνα” στην αμυντική γραμμή της ομάδας.

Ο 33χρονος (30/10/1983) πρώην παίκτης των Φίλιππου Μελίκης και Αχιλλέα Νεοκάστρου και εκ των αρχηγών του ΓΑΣ μίλησε στο SportsUp για την ανανέωση αλλά και για τη σεζόν που έρχεται.

Αναλυτικά :

“Μια ακόμη χρονιά στον ΓΑΣ Κοπανού, ένα ακόμη καλοκαίρι που οι άνθρωποι της διοίκησης μου εμπιστεύονται μία θέση στο ρόστερ της ομάδας. Να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους πίστεψαν και πιστεύουν σε μένα αλλά και όσους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι σίγουρος πως η συνεργασία θα είναι αρμονική και τη νέα σεζόν και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που παραμένει ο κορμός της ομάδας και που θα δουλέψουμε με έναν προπονητή με πολλές παραστάσεις από υψηλότερο επίπεδο. Εύχομαι στον Νίκο Αντωνά καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του, να τον ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία την περσινή σεζόν.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected