Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Ένα…θωρηκτό στο δρόμο για Κρήτη! (vid)

Ένας ακόμα Ουκρανός και δη ποδοσφαιριστής που συνεργάζεται με τον γνωστό μάνατζερ Αλεξ Πάνκοφ με τον οποίο ο Πλατανιάς διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις καταλήγει όπως όλα δείχνουν στους “ερυθρολεύκους”. Πρόκειται για τον 27χρονο (4/9/90) εξτρέμ Εβγκέν Μπούντνικ.

Όπως αναφέρει το athlitiko. ο ποδοσφαιριστής με τον οποίο φαίνεται να απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για τον ερχομό του στα Χανιά αγωνίστηκε τη σεζόν που πέρασε σε δύο διαφορετικές ομάδες, την Κάπφενμπεργκ στην Αυστρία, με την οποία μέτρησε 16 συμμετοχές και 3 γκολ, ενώ στο α’ μισό της περιόδου ήταν στη Λευκορωσία, παίζοντας για λογαριασμό της Ντιναμό Μινσκ, όπου είχε 11 συμμετοχές και 3 γκολ… Μάλιστα, το ένα εξ αυτών ήταν σε παιχνίδι για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ εναντίον της Βοϊβοντίνα (1-1 το τελικό σκορ, σημειώνοντας το γκολ για την ομάδα του).

Ο Μπούντνικ έχει παίξει ακόμα στην Σταλ Καμιάνσκε, τη Βόρσκλα Πολτάβα, τη Σλόβαν Λίμπερετς στην Τσεχία, αλλά και στην Μέταλιστ Χαρκίφ, ουσιαστικά δηλαδή σε πολύ γνωστές ομάδες και οι οποίες πρωταγωνιστούν…

Ο Μπούντνικ θα πρέπει ν’ αναμένεται άμεσα στα Χανιά για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει για να γίνει έτσι η επόμενη μεταγραφή για τον Πλατανιά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected