Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Συνεχίζει και ο Μπάρμπας στον Εδεσσαϊκό, παρόν και ο Κάρτζιος

Το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ κρατά και τη νέα σεζόν στη Γ Εθνική ο Εδεσσαϊκός, όπως αποδεικνύεται με το μπαράζ ανανεώσεων των τελευταίων ημερών.

Στους “πράσινους” θα παραμείνουν τη νέα χρονιά τόσο ο Γιώργος Μπάρμπας (19 συμμετοχές πέρσι και βοήθησε σημαντικά στην επίτευξη του νταμπλ) όσο και ο Γιώργος Κάρτζιος, με 5 γκολ πέρσι σε 10 συμμετοχές.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

“Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον μεσοεπιθετικό ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιώργο Μπάρμπα. Οι πολύ καλές εμφανίσεις του επιβραβεύτηκαν από την διοίκηση του συλλόγου και έτσι ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα πράσινα και στην Γ’Εθνική.”

 

“Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας για ένα χρόνο ακόμα με τον ταχύτατο ακραίο επιθετικό Γιώργο Κάρτζιο. Ο ποδοσφαιριστής που ήρθε στα μισά της περσινής περιόδου στην ομάδα μας, πρόλαβε και έδειξε το ταλέντο του πετυχαίνοντας 5 γκολ στα 10 παιχνίδια που αγωνίστηκε παρουσιάζοντας μια απίστευτη αποτελεσματικότητα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected