Γ Εθνική / Τοπικά

Δεν συνεχίζει ο Χαϊκάλης

Δύο χρόνια με την μπλε φανέλα, ο Γεράσιμος Χαϊκάλης αποχωρεί από την ΑΕ Κηφισιάς.

Ο 32χρονος (13/11/1984) επιθετικός με καταγωγή από τη Λαμία, είχε σημαντική συμβολή στην παραμονή της ομάδας στη Γ Εθνική, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Λαμία, Καλλιθέα, Ηρακλή Ψαχνών, Πλατανιά, Εθνικό Αστέρα, Παναιγιάλειο, Εθνικό, Αιγάλεω, Εθνικό Αστέρα, Πιερικό, Ολυμπιακό Βόλου, Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΕ Θράκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Μετά από 2 χρόνια υγιούς και εξαιρετικής συνεργασίας η Διοίκηση της Α.Ε. Κηφισιάς ανακοινώνει την αποχώρηση του Γεράσιμου Χαϊκάλη.

Ο Γεράσιμος στον πρώτο χρόνο της συνεργασίας του με την ομάδα μας αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ και τον δεύτερο κατάφερε και ξεπέρασε σύντομα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του και βοήθησε άμεσα μ ετα γκολ και τις συμμετοχές του την Κηφισιά να πετύχει τον στόχο της παραμονής. Η προσωπικότητα του σαν άνθρωπος αλλά και ως ποδοσφαιριστής ξεχώρισε πολύ γρήγορα μέσα στην ομάδα και όλοι κατάλαβαν την ποιότητα που έχεις σαν χαρακτήρας

Γεράσιμε, στην Κηφισιά απόκτησες μόνο φίλους και η πόρτα της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοικτή με χαρά για προσμονή για σένα. Από καρδιάς να σου ευχηθούμε σύσσωμοι, η Διοίκηση, ο φίλαθλος κόσμος και το τεχνικό επιτελείο και το προσωπικό της Α.Ε. Κηφισιάς καλή σταδιοδρομία με οτιδήποτε και αν ασχοληθείς αθλητικό επαγγελματικό και κυρίως οικογενειακό»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected