Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Παίρνει μπρος η…μηχανή του Ερμή!

Συνεχείς οι επαφές της διοίκησης αυτές τις ημέρες, με τους παίκτες που ήταν ήδη στην ομάδα, ώστε να ξεκαθαρίσει το ποιοι θα μείνουν και θα συνεχίσουν και στην Γ’ Εθνική.

Όπως αναφέρει το sport.argonafplia, κοινή η επιθυμία του προπονητή του Ερμή Κιβερίου, Γιώργου Διαμαντή και της διοίκησης να δοθεί η ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές που ανέβασαν την ομάδα να συμμετάσχουν και στην νέα αυτή προσπάθεια της Γ’ Εθνικής. Από κει και πέρα βέβαια, οι υποχρεώσεις είναι συγκεκριμένες και να δούμε πόσοι θα μπορέσουν να ανταποκριθούν σε αυτές.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Αδάμης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα συνεχίσει, ενώ ολοκλήρωσε την καριέρα του ο Φίλης.

Υπάρχουν και τα προβλήματα με τους Μαρίνη και Σαμαρτζή, για τους οποίους υπολογίζεται ότι θα έχουν αποθεραπευτεί και θα τεθούν στην διάθεση του προπονητή τους, τον Οκτώβριο. Όσο κι αυτή η προοπτική εμπεριέχει ρίσκο, στον Ερμή είναι αποφασισμένοι να τους περιμένουν.

Όσον αφορά τις ανανεώσεις, ο πρώτος που έχει συμφωνήσει είναι ο Μπιτζής. Όπως και να χει όμως αναμένονται σύντομα σχετικές ανακοινώσεις.

Παράλληλα, “τρέχουν” και κάποιες επαφές με παίκτες εκτός νομού. Πρόκειται, κατά τις πληροφορίες, για 4-5 περιπτώσεις που εξετάζονται και ίσως κάποιοι από αυτούς αποκτηθούν, αν υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό.

Από την άλλη, αναμένεται μετά τον Γιώργο Διαμαντή, να ανανεωθεί η συνεργασία και με τον βοηθό του Ηλία Σωτηρόπουλο, τον γυμναστή Κ. Πασπαλιάρη και τον φυσικοθεραπευτή-μασέρ Σάκη Ταραντίλη. Πρόκειται δηλαδή ουσιαστικά, για παραμονή όλου του περσινού προπονητικού τιμ.

Όσον για την προετοιμασία, θα ξεκινήσει αρχές Αυγούστου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected