B ΕΠΣ Ημαθίας

Πρόεδρος ΑΟ Μαρίνας : “Προς αποφυγή παρεξηγήσεων…”

Περίοδος μεταγραφικών ζυμώσεων και αναζητήσεων για τις ομάδες της ΕΠΣ Ημαθίας (και όχι μόνο), ένα καλοκαίρι όμως πολύ υποτονικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Οι παίκτες είναι περιζήτητοι όπως είναι λογικό και οι επαφές των ομάδων συνεχόμενες, ωστόσο στην περίπτωση του ΑΟ Μαρίνας ο πρόεδρος της ομάδας κ. Μάνος Καραντώνης καταγγέλλει αθέμιτες προσεγγίσεις.

Με επιστολή που απέστειλε στο SportsUp, ο ισχυρός άνδρας του ΑΟΜ μίλησε για “μεγαλοπαράγοντες” και “ξεπούλημα”, αφήνοντας υπαινιγμούς για τις ομάδες που προσεγγίζουν παίκτες της ομάδας του.

Η επιστολή του αυτούσια :

“Προς αποφυγή παρεξηγήσεων… Ο ΑΟΜ έχοντας μία από τις ελάχιστες ομάδες της Ημαθίας με γηγενείς ποδοσφαιριστές κατά πλειοψηφία και με 22 δελτία στο ρόστερ με καταγωγή από το χωριό, πρωταγωνιστεί στη κατηγορία του με αυτό το μοντέλο-πλάνο.

Θέλω να πω στους μεγαλοπαράγοντες-προπονητές ότι ο ΑΟΜ δεν παραχωρεί γηγενείς παίκτες, οι οποίοι ανδρώθηκαν στην ομάδα από τα 5 τους χρόνια και κάνοντας τους άντρες να τους ξεπουλά. Το δέλεαρ της μεγαλύτερης κατηγορίας δεν θα λυγίσει κανέναν ποδοσφαιριστή μας. Όσα έφτιαξαν ομάδες, έδιωξαν τους παίκτες τους και τώρα ψάχνουν τσάμπα, ο ΑΟΜ δεν θα τους ακολουθήσει. Ευχαριστούμε για την προτίμηση στους ποδοσφαιριστές μας, αλλά δεν πουλάμε!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected