Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τρεις μεταγραφές για τον Εδεσσαϊκό, “κλεισμένοι” δύο ακόμη!

Tρεις ακόμη ποδοσφαιριστές προστίθενται από σήμερα στη…φαρέτρα του Εδεσσαϊκού.

Ο λόγος για τους Λάζαρο Φωτιά, Νίκο Ιωσηφίδη και Δημήτρη Μπουράκη, οι οποίοι ανακοινώθηκαν επίσημα από τους πρωταθλητές Πέλλας που ενισχύουν ακόμη περισσότερο το ρόστερ της ομάδας.

Ο πρώτος είναι 26 ετών (26/04/1991), κατάγεται από τα Γιαννιτσά και τελευταία του ομάδα ήταν η σλοβακική Τοπόλκανι, που συμμετείχε στην 3η κατηγορία του εγχώριου πρωταθλήματος. Παλαιότερα θήτευσε στη βουλγαρική Ομπορίστε αλλά και σε Παναιγιάλειο, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ζάκυνθο, Πάρμα, Κάποσβαρ Ουγγαρία, Αναγέννηση Επανομής, ΑΕΛ, ΑΕΠ Κατερίνης και στα τμήματα υποδομής του Ηρακλή.

Ο Νίκος Ιωσηφίδης είναι 18 ετών (28/05/1999), αμυντικός, ο οποίος ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στον Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας και ο Εδεσσαϊκός του δίνει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών.

Τέλος, ο Δημήτρης Μπουράκης είναι 24 ετών (18/09/1993), επιθετικός, δεύτερος σκόρερ της Α1 φέτος με τη φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου Πέλλας, στον οποίο αγωνίζεται για μια δεκαετία.

Όλες οι ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα του Εδεσσαϊκού

Από κει και πέρα, όπως γράφει σχετικά το aridaianews, “κλεισμένοι” πρέπει να θεωρούνται ο 20χρονος Παναγιώτης Αβραμίδης από τον Διαγόρα Σεβαστής και ο 20χρονος τερματοφύλακας Φίλιππος Ζαχαριάδης από την Κ19 του Άρη, ενώ συνεχίζονται οι συζητήσεις με τον Χρήστο Ζαρογιάννη, που έμεινε ελεύθερος από τον Αλμωπό Αριδαίας.

Τέλος όλα είναι έτοιμα για την πρώτη προπόνηση της ομάδα την επόμενη βδομάδα, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Ηλία Σαπάνη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected