Κατηγορίες
Basket

Η Εθνική μας στον 7ο ουρανό του μπασκετικού…γαλαξία!

Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην κατηγορία των Νέων αναδείχθηκε η Εθνική Ελλάδος, η οποία επιβλήθηκε με 65-56 και κατέκτησε το 6ο μετάλλιο στην συγκεκριμένη κατηγορία, με τον… Ζορμπά να παίζει στην πατρίδα του την Κρήτη.

Η Εθνική μπορεί να δυσκολεύτηκε στην αρχή, όμως δεν έχασε την ψυχραιμία της και έχοντας σε εξαιρετική βραδιά για μία ακόμα φορά τον αρχηγό, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο που πέτυχε double double με 10 πόντους και 10 ριμπάουντ, τον μαέστρο Αντώνη Κόνιαρη με 15 πόντους και 6 ριμπάουντ αλλά και τον Μιχάλη Λούντζη με 12 πόντους, έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου.

Άλλη μία χρυσή σελίδα γράφεται στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, με τη γενιά των 97αρηδων να γίνονται πλέον άντρες και να τελειώνουν με τον ιδανικότερο τρόπο την πορεία τους στις μικρές κατηγορίες.

το φιλμ της αναμέτρησης στο basketblog.gr

ΕΛΛΑΔΑ (Παπαθεοδώρου): Λούντζης 12 (2), Μιλεντίγιεβιτς, Κόνιαρης 15 (5 τρίπ., 6 ριμπ.), Φλιώνης 2, Καρράς 6, Σκουλίδας, Δίπλαρος 8 (1), Αγραβάνης, Χρηστίδης 9, Χαραλαμπόπουλος 10 (2 τρίπ., 10 ριμπ.), Μουράτος 3, Τάταρης.

ΙΣΡΑΗΛ (Κάτας): Άρτζι 7 (1 τρίπ., 8 ριμπ.), Μπένι, Ρούινα, Μόσκοβιτς, Μπλατ 10 (7 ασ., 6 λαθ.), Χούμπερ 4, Ραμπίνοβιτς, Σαπίρ, Ναβόν 7 (1), Κόπερμπεργκ 5 (7 ριμπ.), Νάτσια, Ζούσμαν 23 (5 τρίπ., 7 ριμπ.).

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected