B ΕΠΣ Ημαθίας

Οι δύο νέες μεταγραφές της Θύελλας Σταυρού και οι 12 ανανεώσεις!

Στα…κόκκινα “δουλεύει” η μηχανή στη Θύελλα Σταυρού, που σήμερα (24/7) ανακοίνωσε την απόκτηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών αλλά και τη συμφωνία με 12 παίκτες από το ρόστερ της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Παίκτες των “πρασίνων” είναι οι Θοδωρής Νικολαΐδης και Γιώργος Μυλωνάς, οι οποίοι προστίθενται στους τρεις ακόμη νεοαποκτηθέντες, τους Κωνσταντίνο Πρωτογέρη, Παναγιώτη Σαντικίδη και Αντώνη Τουτουντζίδη.

Ο πρώτος είναι 24 ετών (16/05/1993), αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και μόλις χθες έμεινε ελεύθερος από τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, με τον οποίο είχε μια “γεμάτη” χρονιά και τρία τέρματα.

Ο Γιώργος Μυλωνάς (18/07/1995, μέσος), επιστρέφει στη Θύελλα μετά από έναν χρόνο κατά τον οποίο αγωνίστηκε στη Δόξα Επισκοπής (το πρώτο εξάμηνο) και στη συνέχεια στον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου.

Από κει και πέρα, μια ντουζίνα ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν να φορούν τα “πράσινα” της Θύελλας και συγκεκριμένα οι Άγγελος Αθανασιάδης, Νίκος Τσορακλίδης, Αλέξανδρος και Αχιλλέας Μυλωνάς, Γρηγόρης Ισλάμι, Γιώργος Κούνιος, Τάσος Μπακάλης, Χρήστος Πασχαλίδης, Δημήτρης Σαντικίδης, Γιώργος Καπουσούζης και Νίκος Αποστολίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected