Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΟ Λουτράκι, πρώτη προπόνηση σεζόν 2017/2018 (photos)

Στο γήπεδο “Γιάννης Στέφας” πραγματοποίησε την πρώτη συγκέντρωση η ομάδα του ΑΟ Λουτράκι.

Παρόντες όλοι παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές, αλλά σημειώνουμε ότι η ομάδα άλλαξε κατά πολύ μεγάλο βαθμό, αφού μόνο ο Ηλίας Σιώκος, ο Αλέξης Ζερβός και ο Γιώργος Γούλας παρέμειναν στην ομάδα.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος Θωμάς Καναβός στην ομιλία του προς τους παίκτες, φιλοσοφία της νεανικής ομάδας του Α.Ο.Λ. είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα με νέα παιδιά από τον νομό μας καθώς και νεαρά παιδιά που απέκτησαν εμπειρίες εκτός νομού.

Επίσης στόχος της ομάδας είναι να παίζει καλό ποδόσφαιρο που να συνοδεύεται από θετικά αποτελέσματα στο δύσκολο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Γι’ αυτό το λόγο η Διοίκηση εμπιστεύτηκε σε δύο δικά της παιδιά τον Γ. Νούλα και τον Σωκράτη Πέτρου την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Το προπονητικό τιμ συμπληρώνουν ο φυσιοθεραπευτής Αινείας Σαμώνης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Παν. Μουκέας και ο φροντιστής Θ. Παντελέων.

Σημειώνουμε την παρουσία των νεαποκτηθέντων Λ.& Δ. Στασινόπουλους, Ντερτιλή, Τσάκα,  Τάφα, Δαλκαφούκη, Γεωργίου, Ούγκρη, Πετρίδη, Λάλα καθώς και τους επιστρέψαντες από δανεισμό νεαρούς Κανελέτη, Σαλοδημήτρη κ. α.

Επίσης τους ποδοσφαιριστές καλωσόρισαν οι προπονητές και τα μέλη της Διοίκησης Δημήτρης Γέρου, Τάσος Φίλης, Κώστας Λογοθέτης και Παναγιώτης Πάστρας.

δείτε φωτογραφίες στο apopsi24

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected