Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ο “πρωτάρης” Παλληξουριακός! (photos+δηλώσεις)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, στο Δημοτικό Αγίου Αντωνίου στο Ληξούρι, η πρώτη συγκέντρωση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παλληξουριακού για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2016-2017 και τη συμμετοχή του στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Στην κατηγορία που η Κεφαλονιά θα έχει εκπρόσωπο για πρώτη φορά με την καινούργια μορφή της (παλιά ως Δ’ Εθνική), και ύστερα από αρκετά χρόνια απουσίας.

Με την παρουσία είκοσι πέντε (25) και πλέον παικτών πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των «ερυθρόλευκων» της Παλλικής, στο Δημοτικό Ληξουρίου «Άγιος Αντώνης».

Από την διοίκηση παρόν ήταν ο Παναγιώτης Κονταρίνης, που υποδέχθηκε τους ποδοσφαιριστές μαζί με τον προπονητή Σπύρο Παπαδάτο, ο οποίος θα οδηγήσει την ομάδα μας και φέτος, με στόχο την υπέρβαση.

Στους ποδοσφαιριστές στην αρχή μοιράστηκε το αθλητικό υλικό και τους μίλησε ο Σπ. Παπαδάτος, ο οποίος, αφού τους καλωσόρισε, τους γνωστοποίησε το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Στη συνέχεια τους ευχήθηκε υγεία, συνεχή παρουσία, προσήλωση και δουλειά σε μια κατηγορία που αντικειμενικά είναι πολύ δύσκολη και θα απαιτηθεί σκληρή δουλειά, με στόχο η ομάδα να είναι έτοιμη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Αργότερα, σειρά πήρε ο αγωνιστικός χώρος, στον οποίο πάτησαν για πρώτη φορά φέτος οι ποδοσφαιριστές το Παλληξουριακού, σε ένα «ελαφρύ» πρόγραμμα του κόουτς, κάτι που στη συνέχεια δύσκολα θα συμβεί και θέση θα πάρει πλέον, η σκληρή δουλειά και ο ιδρώτας αναμένεται να τρέξει ποτάμι!

Γενικά το κλίμα στην ομάδα ήταν πολύ καλό και δεν έλειψαν τα χαμόγελα και η αισιοδοξία, ότι όλα θα πάνε καλά και ο Παλληξουριακός θα εκπροσωπήσει επάξια το Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο.
Να ευχηθούμε σε όλους μια καλή χρονιά, κυρίως χωρίς τραυματισμούς.

Να αναφέρουμε ότι στον Άγιο Αντώνη παραβρέθηκε και ο ένθερμος φίλος της ομάδας Νίκος Πολλάτος.

δείτε φωτογραφίες και δηλώσεις στο sportsthea

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected