Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Η έναρξη των εγγραφών στον Αστέρα Νάουσας και η ένταξη του Γκονσάλβες Ουέλινγκτον στο τεχνικό τιμ

Εντυπωσιακό αν μη τι άλλο το ξεκίνημα της δεύτερης χρονιάς λειτουργίας για τον Αστέρα Νάουσας, που ανακοίνωσε λίγη ώρα πριν την ένταξη του Γκονσάλβες Ουέλινγκτον στο τεχνικό τιμ.

Ο εμπειρότατος ποδοσφαιριστής, που φέτος θα αγωνιστεί για δεύτερη σεζόν στον Κεραυνό Επισκοπής, με 300 επαγγελματικές συμμετοχές και αμέτρητες διακρίσεις στο παρελθόν θα κάνει το ντεμπούτο του στην προπονητική (την οποία επιθυμεί να ακολουθήσει) και ο Αστέρας του δίνει την ευκαιρία να το κάνει πράξη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Το Δ.Σ. του αθλητικού συλλόγου “Αστέρα Νάουσας” είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ουέλιγκτον Γκονσάλβες.

Ο Ουέλιγκτον εντάσσεται άμεσα στο προπονητικό δυναμικό των τμημάτων υποδομής του συλλόγου έχοντας στο ενεργητικό του τεράστια εμπειρία ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και αμέτρητες παραστάσεις από το χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο Ουέλιγκτον είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστής σε ομάδα της Ε.Π.Σ. Ημαθίας και η απόφαση του να ασχοληθεί μελλοντικά με την προπονητική είναι δεδομένη, έτσι λοιπόν το πρώτο του βήμα θα γίνει μέσα από την ακαδημία του Αστέρα Νάουσας. Ο αδαμάντινος χαρακτήρας και το ήθος του αποτελούν εγγύηση για μια επιτυχημένη συνεργασία καθώς αναμένεται να μεταδώσει πολλά στους αθλητές της ακαδημίας μας.

Καλή επιτυχία Ουέλι!”

Έναρξη εγγραφών

Παράλληλα, οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας του Αστέρα ανακοίνωσαν και την έναρξη των εγγραφών στα τμήματα υποδομής.

Πληροφορίες και στοιχεία στην εικόνα παρακάτω (πατήστε επάνω)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected