Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Στην Αγία Μαρίνα ο Κεχαΐδης!

Εκπλήσσει και πάλι με τις μεταγραφικές του επιτυχίες ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, που σήμερα (2/8) ανακοίνωσε την απόκτηση του Χριστόφορου Κεχαΐδη.

Ο 16χρονος (29/11/2001) επιθετικός, με καταγωγή από τον Πολυπλάτανο, προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Αριστοτέλη Νάουσας και θεωρείται από του πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που αναδείχτηκαν από αυτή.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, σημείωσε 5 τέρματα στην Α2 Ερασιτεχνική ενώ την περίοδο 2015/2016 ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας του στη Β Ερασιτεχνική (και 6ος συνολικά στην κατηγορία) με 9 τέρματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Σε μια μεταγραφή με πολύ… παρόν και ακόμη περισσότερο μέλλον προχώρησε ο Μέγας Αλεξανδρος Αγίας Μαρίνας , ανακοινώνοντας την απόκτηση του Χριστόφορου Κεχαίδη από τον Αριστοτέλη Νάουσας

Ο Μέγας Αλεξανδρος Αγίας Μαρίνας ανακοινώνει την απόκτηση του Χριστόφορου Κεχαίδη o 16 χρόνος επιθετικός υπέγραψε με την ομάδα μας και και είναι ένας απο αποτελεί έναν τους ταλαντούχους αθλητές που εφέτος θα έχει ο Μέγας Αλεξανδρος Αγίας Μαρίνας

Προέρχεται από τον Πολυπλάτανο Νάουσας ,είναι γεννημένος το 2000 έχει αγωνιστεί στα ολα τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Αριστοτέλη Νάουσας και ήταν ένας απο τους ποδοσφαιριστες που ανέβασαν διαδοχικά της κατηγορίες την ομάδα της Ναουσάς στην Α2 κατηγορία έχοντας στο ενεργητικό του αρκετά τέρματα.

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας μας των καλωσορίζει και του εύχεται χρόνια γεμάτη υγεία και επιτυχίες.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected