Κατηγορίες
Football League - Super League 1

Έφτασε η ώρα για τα τεστ της Αθήνας

Υπό το βλέμμα του νέου προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας ολοκληρώθηκε την Τετάρτη στην Θεσσαλονίκη το πρώτο σκέλος των αγωνιστικών δοκιμασιών για τους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές 1ης και 2ης κατηγορίας.

Η διαδικασία μεταφέρεται στην Αθήνα, όπου έχουν προγραμματιστεί τα τεστ για τους υπόλοιπους διαιτητές και βοηθούς των ίδιων κατηγοριών το τριήμερο 4-6 Αυγούστου.

Ο νέος επικεφαλής της ελληνικής διαιτησίας Βίτορ Μανουέλ ντε Μέλο Περέιρα είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει το επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης διαιτητών και βοηθών, αλλά και να έχει την πρώτη δια ζώσης επαφή μαζί τους. Στις εγκαταστάσεις της Μίκρας ο κ. Περέιρα παρακολούθησε την πρώτη μέρα τις προσπάθειες των διαιτητών και βοηθών της 1ης κατηγορίας, ενώ τη δεύτερη μέρα τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι διαιτητές και βοηθοί της 2ης κατηγορίας.

Στο περιθώριο της διαδικασίας, ο Πορτογάλος παράγοντας είχε διαρκείς συζητήσεις με τους συνεργάτες του στην ΚΕΔ κ. Τριτσώνη, Κουκουλάκη, Καλύβα και με τον υπεύθυνο εκπαίδευσης και ανάπτυξης κ. Βασσάρα.

Οι προεπιλογές στην Αθήνα θα αρχίσουν την Παρασκευή και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας, με τον Περέιρα και τους υπόλοιπους επιτελείς να έχουν προγραμματίσει καθημερινή παρουσία, ώστε να παρακολουθήσουν και να μιλήσουν στους υπόλοιπους διαιτητές και βοηθούς.

Συνολικά, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, οι διαιτητές και βοηθοί που έλαβαν και θα λάβουν μέρος στα τεστ φτάνουν τους 300 (110 διαιτητές και 190 βοηθοί).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected