Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΠΟΚ Βελούχι, πρώτη προπόνηση σεζόν 2017/2018 (photos+δηλώσεις)

Ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας του ΑΠΟΚ, η οποία θα είναι η πρώτη ομάδα του νομού Ευρυτανίας που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Η πρώτη προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του Γιάννη Φλωράκη την Πέμπτη (3/8) στις 7.30 στο βοηθητικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου.

Στην πρώτη προπόνηση της ομάδας του ΑΠΟΚ παραβρέθηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές: ΆλεξΜπακαλίδης, Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Κώστας Σταμούλης, Χάρης Κουτσουπιάς, Γιώργος Χαλλής, Βαγγέλης Αθανασόπουλος, Νίκος Λάππας, Γιάννης Φλωράκης, Βασίλης Ντουφεκιάς, Δημήτρης Τσιλιμέκης, Βασίλης Συγκελόπουλος, Άγγελος Παχής, Χρήστος Λέρης, Γιάννης Λάππας, Σπύρος Ξαγάρας, Γιώργος Φαρμάκης, Γιώργος Σερπάνος, Πάνος Πασσάς, Γιάννης Φεγγούλης, ΦλοριάνΜπούτσι, Δημήτρης Ρεσίτης, Παναγιώτης Κόλλιας, Άρης Νταβαρίνος, Πάνος Πασσάς και Δημήτρης Κατσαδούρος.

Πριν την προπόνηση έγινε ομιλία των διοικητικών παραγόντων και του προπονητή της ομάδας στα αποδυτήρια του βοηθητικού γηπέδου.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν με τον ΑΠΟΚ, οι οποίοι δεν έχουν αποκτηθεί ακόμη επίσημα από την ομάδα. Πρόκειται για τον μεσοαμυντικό Δημήτρη Κατσαδούρο από τον Α.Ο. Γλυφάδας, τον μεσοεπιθετικό Άρη Νταβαρίνο από τον ΠΑΟ Ρούφ, τον στόπερ Γιώργο Φαρμάκη της Ποταμιάς, τον γκολκίπερ Γιάννη Φεγγούλη από τους νέους της ΑΕΚ, τον Πάνο Πασσά από την Ελπίδα Σαππών, τον αριστεροπόδαρο Άγγελο Παχή, τον μέσο Χρήστο Λέρη και τον μεσοεπιθετικό Κώστα Σταμούλη.

Οι 3 τελευταίοι ανήκουν στην ομάδα της Μυρίκης. Με εξαίρεση τον Πασσά οι υπόλοιποι είναι αρκετά πιθανόν να ενταχτούν στην ομάδα.

Το παρών έδωσαν στην πρώτη προπόνηση του Βελουχίου τα δυο πρώτα επίσημα μεταγραφικά αποκτήματα. Πρόκειται για τον στόπερ Λευτέρη Γιαουπλάρι που αποκτήθηκε από τον Σαρακηνό Βόλου και για τον Γιάννη Λάππα που μεταγράφηκε στον ΑΠΟΚ από τον Ολυμπιακό Λαμίας.

περισσότερες φωτογραφίες και δηλώσεις στο evrytaniasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected