Κατηγορίες
Football League

Παραμένουν “κυανόλευκοι” οι δύο Ημαθιώτες

Κάτοικοι Χανίων θα παραμείνουν και τη νέα σεζόν ο Γιώργος Λαζαρίδης και ο Γιώργος Νικόλτσης, ενώ η διοίκηση του Κισσαμικού ανακοίνωσε και την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αλέξη Σεληνιωτάκη.

Ο 34χρονος (23/07/1983) τερματοφύλακας με καταγωγή από τη Χαρίεσσα Νάουσας, θα αγωνιστεί για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν με τα κυανόλευκα, σε μια καριέρα (με Παναχαϊκή, Πλατανιά, ΑΕΠ Κατερίνης, Καβάλα, Βέροια, Εθνικό Κατερίνης και ΑΕΠ Βέροιας) με 114 επαγγελματικές συμμετοχές.

Ο 25χρονος (06/04/1992) Ναουσαίος επιθετικός είχε 16 συμμετοχές και ένα γκολ την προηγούμενη σεζόν με τη φανέλα του Κισσαμικού, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πανθρακικό, Επισκοπή, ΦΑΣ Νάουσα, ΑΟ Γλυφάδα, ΑΕΚ και Φωκικό.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις : 

“Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα και εκ των αρχηγών της ομάδας μας Γιώργο Λαζαρίδη.

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή: «Γίνεται μία νέα αρχή στην ομάδα και είμαι χαρούμενος που συνεχίζω για άλλη μία χρονιά. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, πρέπει να δουλέψουμε όλοι σκληρά για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και να είναι όλοι σίγουροι ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την ομάδα».

“Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Νικόλτση.

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:«Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω και τη νέα χρονιά στην οικογένεια του Κισσαμικού και νιώθω μεγαλύτερη υπευθυνότητα λόγω της εμπιστοσύνης που δείχνει σε μένα τόσο η διοίκηση, όσο και ο προπονητής, τους οποίους θα ήθελα να ευχαριστήσω. Η νέα χρονιά βρίσκει την ομάδα ανανεωμένη σε πολλά επίπεδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Προσωπικά θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό ώστε η ομάδα να καταφέρει να πετύχει κάθε στόχο που θα θέσει».

“Παράλληλα μετά την ενημέρωση της ΕΙΜ/ΕΠΟ για δυνατότητα παραμονής των ποδοσφαιριστών που τα συμβόλαιά τους έληγαν στις 30 Ιουνίου 2017 η ομάδα μας ενεργοποίησε τη συνεργασία της με τον Αλέξη Σελινιωτάκη, που συνεχίζει για 4η σεζόν.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected