Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Το πρώτο γκολ της χρονιάς για τον Τηλυκράτη ο Μπάμπης Πετράκος!

Ο Τηλυκράτης Λευκάδας επικράτησε με 2-1 του Παναιγιαλείου σε φιλική αναμέτρηση, με το πρώτο γκολ της σεζόν για τους νησιώτες να σημειώνει ο Ημαθιώτης, Μπάμπης Πετράκος!

Πολύ καλή εικόνα παρουσίασε ο Τηλυκράτης στο φιλικό με τον Παναιγιάλειο, επικρατώντας 2-1. Όπως αναφέρει το sportime24, οι «μελανόλευκοι» δοκίμασαν πρόσωπα και σχήματα. Ο Σπύρος Μπαξεβάνος δεν είχε στη διάθεσή του τον τραυματία Γκούφα, τον ανέτοιμο Βλάχο και τον φαντάρο Κοντοχρήστο.

Για την ομάδα της Λευκάδας άνοιξε το σκορ ο Πετράκος στο 47′ και στο 56′ ο Κανάλς ισοφάρισε σε 1-1. Στο 71′ ο Φέτσης με πλασέ, μετά από ασίστ του Μπαλογιάννη διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Συνθέσεις

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Ανδρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Ιασωνίδης, Πετράκος, Γραμματικόπουλος, Κτενάς, Καταγής, Τσελάι, Καλογερής, Γκίκα, Περιστέρης, Παναγιωτόπουλος. Έπαιξαν και οι: Βασίλας, Βρεττός, Παπακωνσταντής, Μπαλί, Φέτσης, Γεωργάκης Μπαλογιάννης, Βασιλείου.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Σπύρος Μπαξενάνος): Πολίτης (30΄ Αθανασίου), Τσερκέζος, Στίκας, Βατουσιάδης, Παπαχρήστος, Γκούμας, Μπρους, Ρινάλντι, Σκαρτσίλας, Κριστέτο, Σταματής
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Τσάπαλος, Ρέλλας, Γαβριηλίδης, Ντέμο, Κάναλς, Τσουρής, Σακελλαρόπουλος, καθώς και οι προερχόμενοι από την περσινή «μελανόλευκη» Ομάδα Νέων (Κ19) Κόκορης, Παπαδημητρακόπουλος, Σουβατζόγλου, Ζησιμόπουλος, Καφεντζής και Μπίτρας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected