Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στον Ρήγα Φεραίο ο Τσιώλης!

Σε μία αρκετά ποιοτική προσθήκη προχώρησε σήμερα (6/8) ο Ρήγας Φεραίος ανακοινώνοντας την απόκτηση του 20χρονου επιτελικού χαφ και ακραίου επιθετικού Απόστολου Τσιώλη (γεν. 10/12/1996).

Όπως αναφέρει το mousikovagoni, το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα των Κυανόλευκων ακούει στο όνομα Απόστολος Τσιώλης, φημίζεται για την καλή του τεχνική κατάρτιση και είναι ένα κομμάτι του φετινού παζλ  που “πάλευαν” να συμπληρώσουν τις τελευταίες μέρες οι διοικούντες του Ρήγα.

Ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός που έχει βρεθεί στις ομάδες Νέων του Αστέρα Τρίπολης, αγωνίζεται τόσο πίσω από τον φορ ως “δεκάρι” όσο και ως εξτρέμ. Έχει έρθει αντιμέτωπος με το Ρήγα Φεραίο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής την περασμένη σεζόν ως παίκτης των Μαύρων Αετών Ελευθεροχωρίου αλλά και ως ποδοσφαιριστής του Πιερικού την περίοδο 2015-2016. Μάλιστα, πέρυσι στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς σκόραρε απέναντι στους Βελεστινιώτες, σημειώνοντας συνολικά τέσσερα γκολ στο δεύτερο γύρο και βοηθώντας έτσι την ομάδα του Ελευθεροχωρίου να παραμείνει στην κατηγορία (τελικά όμως οι Τρικαλινοί δεν θα “κατέβουν” τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική συμμετέχοντας στο τοπικό των Τρικάλων).

Διαθέτει επίσης εμπειρία τρίτης κατηγορίας λόγω του περάσματος του από το Λουτράκι στο πρώτο μισό της σεζόν που πέρασε. 

Αναλυτικά το βιογραφικό νεαρού παίκτη μέσω της ανακοίνωσής του πέρυσι από τους Μαύρους Αετούς: “Ο Τσιώλης (γενν.10/12/1996) αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, ξεκίνησε την καριέρα του από τον Α.Ο Δήμητρα/Απόλλων και ανδρώθηκε στις Ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης (ομάδες Κ17 και Κ20), όπου σε ηλικία 17 ετών υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στον Πιερικό ενώ στο πρώτο εξάμηνο της φετινής σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα του Λουτρακίου”.

Ο εξελίξιμος ποδοσφαιριστής αναμένεται να μπει από αύριο στις προπονήσεις του Ρήγα Φεραίου ενώ φυσικά οι κινήσεις για ενίσχυση δεν σταματούν εδώ με το φορ Χρήστο Τζέκα να θυμίζουμε επίσης ότι βρίσκεται προ των πυλών του Δημοτικού Σταδίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected