Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] ΓΑΣ Σβορώνου – Νίκη Αγκαθιάς 0-0 (photos+δηλώσεις Σταύρου Κωστογλίδη)

Του Μπάμπη Πεΐδη, Pieriasport

Χωρίς τέρματα ισόπαλο 0-0 έληξε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον ΓΑΣ Σβορώνου και τη Νίκη Αγκαθιάς.

Μια φιλική συνάντηση που έδωσε το δικαίωμα στους δυο τεχνικούς να βγάλουν τα δικά τους χρήσιμα συμπεράσματα για το επίπεδο των ποδοσφαιριστών στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο της προετοιμασίας που βρίσκονται οι δυο ομάδες.

Ο ιστορικός σύλλογος της Ημαθίας έχει φέτος υψηλούς στόχους με δεδομένη τη διάθεση των ανθρώπων της Νίκης να επιστρέψει η ομάδα στις εθνικές κατηγορίες, ενώ αυτή της Πιερίας, παρότι έχει αφήσει να εννοηθεί πως η φετινή περίοδος θα έχει στόχο να αξιοποιηθούν τα νέα παιδιά, δείχνει άκρως ανταγωνιστική στα πρώτα της …βήματα και σίγουρα θα αποτελέσει μια απο τις ομάδες που θα κινηθούν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Στο αγωνιστικό μέρος της συνάντησης που περνάει για την εποχή σε δεύτερη μοίρα, αξίζει απλά να πούμε ότι και οι δυο ομάδες είχαν τις καλές τους στιγμές σε ανοιχτό παιχνίδι με πολλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες. Παρόλα αυτά το σκορ δεν άνοιξε για καμία απο τις δυο για να μείνει το 0-0 τελικό αποτέλεσμα.

Στο τέλος του αγώνα η διοίκηση του ΓΑΣ, πρόσφερε στην ομάδα της Αγκαθιάς αναψυκτικά και καφέ σε γνωστό καφενείο του Σβορώνου.

δείτε βίντεο με δηλώσεις του Σταύρου Κωστογλίδη ΕΔΩ αλλά και περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected