Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] Ολυμπιακός Λουτρού – Εθνικός Κλειδίου 3-1

Το δεύτερο φιλικό του έδωσε σήμερα (10/8) o Ολυμπιακός Λουτρού, το πρώτο αντίστοιχα ο ιδιαίτερα ενισχυμένος φέτος Εθνικός Κλειδιού.

Η ομάδα του Νίκου Αναστασόπουλου επικράτησε με σκορ 3-1, με τους “κυανόλευκους” να είναι αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τέρμα του Δημήτρη Πλέσκα (νεοαποκτηθέντας από τον Άρη Παλαιοχωρίου) στο 13ο λεπτό.

Για τους δύο προπονητές (ανεπίσημο ντεμπούτο για τον Δημήτρη Πρίντζιο στον πάγκο του Εθνικού) ήταν ένα άκρως ενδιαφέρον τεστ ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων, ενώ για τους φιλοξενούμενους ήταν ένα καλό τεστ δύο μέρες πριν τη διεξαγωγή του καθιερωμένου πλέον τουρνουά στη μνήμη του Θοδωρή Περηφανόπουλου.

Η ισοφάριση για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 18′ με πλασέ του Περτσιούνη (ο νεαρός από τον ΠΑΟΚ Κουλούρας άφησε καλές εντυπώσεις), σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Οι πολλές αλλαγές που έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο, επηρέασαν τον ρυθμό του αγώνα ωστόσο οι “ερυθρόλευκοι” ήταν αυτοί που πέτυχαν δύο τέρματα και πήραν τη δεύτερη συνεχόμενη φιλική νίκη.

Αρχικά στο 65′ με τον Δημήτρη Ππαπαδόπουλο και πέντε λεπτά αργότερα με τον συνεπώνυμο Σωτήρη, επήλθε το τελικό 3-1 ενώ στο 80′ ο Δεμερτζίδης είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους.

*με στοιχεία από τον Βασίλη Κωστόπουλο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected