Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ο αγιασμός στον ΦΑΣ Νάουσα και η φωτογραφία με όλα τα νέα αποκτήματα (photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (11/8) στο ΔΑΚ Νάουσας, ο καθιερωμένος αγιασμός του ΦΑΣ ενόψει της νέας σεζόν στη Γ Εθνική.

Διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές, φίλαθλοι αλλά και εκπρόσωποι από τη Δημοτική Αρχή και την ΕΠΣ Ημαθίας, έδωσαν το παρόν στο χώρο δίπλα από το συντριβάνι, όπου και τελέστηκε ο αγιασμός του αγωνιστικού τμήματος των “κυανολεύκων”.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Απόστολος Μπέκας, εμφανώς ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών στο ξεκίνημα της προετοιμασίας αλλά και από την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, ήταν ιδιαίτερα σύντομος στην ομιλία του, τονίζοντας αποκλειστικά την πίστη του για καλύτερη παρουσία της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα.

Ακολούθησε η προπόνηση της ομάδας, στην οποία έδωσαν το παρόν όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός αυτών που απουσιάζουν με δικαιολογημένη άδεια, ενώ το SportsUp είχε την ευκαιρία να φωτογραφίσει σε πλήρη παράταξη τα νέα αποκτήματα του ΦΑΣ Νάουσα.

δείτε παρακάτω :

Από αριστερά : Σωκράτης Κερμανίδης, Γιάννης Τσιλικιώτης, Ηλίας Μαντώς, Θωμάς Κουκουλιάντας (από Φίλιππο Μελίκης, αναμένεται η ανακοίνωση), Λάζαρος Ευθυμιάδης, Βασίλης Παναγιωτίδης (από ΑΕΠ Βέροιας, αναμένεται η ανακοίνωση), Γιώργος Νομικός, Τάσος Καψάλης, Νίκας Μτσελντισβίλι, Αντώνης Μποβάκης, Αργύρης Μουρατίδης, Νίκος Τζιμογιάννης

πατήστε ΕΔΩ για να δείτε φωτογραφίες από τον αγιασμό

*λόγω προσωρινού τεχνικού προβλήματος, οι φωτογραφίες είναι διαθέσιμες μόνο για τους χρήστες του Facebook

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected