Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στην αναμονή για το “ΟΚ” του Μπαλαράμπε στον Φίλιππο Αλεξάνδρειας! (vid)

Η απόκτηση του Μιγκέλ Πέδρο (δείτε ΕΔΩ), η ενίσχυση στα γκολπόστ με τον Κώστα Συριτούδη (ΕΔΩ), φαίνεται πως δεν θα είναι οι μόνες για την τρέχουσα εβδομάδα.

Η διοίκηση του Δημήτρη Σαμαρά, σε συνεργασία με τους υποστηρικτές της νέας αυτής προσπάθειες στον Φίλιππο Αλεξάνδρειας, έχουν βάλει ψηλά τον πήχη και αυτό μπορεί εύκολα να το διαπιστώσει κανείς από τους μεταγραφικούς στόχους.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του SportsUp, η ομάδα της Ημαθίας έχει κάνει πρόταση στον Σαντίκ Μπαλαράμπε, ο οποίος ήρθε στη χώρα μας το καλοκαίρι του 2015 για λογαριασμό της Νίκης Βόλου και φανέρωσε αμέσως πως μπορεί να κάνει τη διαφορά στη γραμμή κρούσης των “κυανολεύκων”.

Ο 25χρονος (26/06/1992) Άγγλος επιθετικός, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λονδίνο από Νιγηριανούς γονείς είναι απόλυτα σύμφωνος να αγωνιστεί στην Αλεξάνδρεια, με μοναδική εκκρεμότητα τη σύζυγο η οποία δεν μπορεί (προς το παρόν) να μετακομίσει στην πόλη της Ημαθίας.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην πορτογαλική Ζιλ Βιθέντε (7 συμμετοχές), ενώ έχει παρουσία σε τρεις ελληνικές ομάδες και συγκεκριμένα σε ΑΟ Λεβάντε (2014/2015), Ηρακλή Ψαχνών (δεύτερο εξάμηνο του 2015) και Νίκη Βόλου (2015/2016).

δείτε ΕΔΩ βίντεο με τα κατορθώματα του

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected