Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Στην Ακαδημία ΑΕΚ Βέροιας ο Αντώνης Λυμούσης

Την πρόσληψη του Αντώνη Λυμούση, ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτά η Ακαδημία ΑΕΚ Βέροιας.

Ο έμπειρος προπονητής εντάσσεται στο τεχνικό τιμ της “κιτρινόμαυρης” Ακαδημίας, η διοίκηση της οποίας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το team των προπονητών στην Ακαδημία της ΑΕΚ Βέροιας αφού ο Πρόεδρος Γ. Θεοδωρίδης ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον επιτυχημένο προπονητή και ιδίως Ακαδημιών Λυμούση Αντώνιο.

Ο έμπειρος προπονητής είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B και έχει τα τελευταία χρόνια μια επιτυχημένη προπονητική πορεία στα τμήματα υποδομών των Μικτών Ομάδων για τον νομό μας αφού την περίοδο 2009-2010 η Ομάδα των Παίδων ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια Ελλάδος για πρώτη φορά στα χρονικά.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Αγία Μαρίνα, στην συνέχεια από τα χέρια του πέρασαν πολλά παιδιά Ακαδημιών και έχει συνεργαστεί με τις εξής ομάδες : ΑΟ Μακεδόνας, Ακαδημία Βέροιας, ΑΕΠ Βέροιας, Απόλλων Αγίου Γεωργίου, ΑΣ Πατρίδας και ΓΑΣ Κοπανού.

Στην προπονητική του διαδρομή έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια και ιδίως για οργάνωση και προπόνηση Ακαδημιών αλλά και θέματα που αφορούν τον ερασιτέχνη αθλητή από πλευράς προετοιμασίας φυσικής κατάστασης τακτικής και ψυχολογίας αθλητών.

Η Διοίκηση τον καλωσορίζει του εύχεται υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected