Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Αυτοί είναι οι τέσσερις του ΠΑΟΚ που γίνονται…”Λιοντάρια”!

Έκλεισε και το θέμα του δανεισμού των τεσσάρων παικτών από τον ΠΑΟΚ στον Πανσερραϊκό, όπως άλλωστε αναμενόταν, με βάση τις καλές σχέσεις των δυο ομάδων.

Σύμφωνα με το serresgoal, οι Τιμόθεος Τσελεπίδης, Στέλιος Πόζογλου (φωτ), Γιάννης Τσολακίδης και Φώτης Κωνσταντίνου θα ντυθούν στα κόκκινα και για την επόμενη σεζόν.  

Οι δυο πρώτοι ο κεντρικός αμυντικός, Τίμος Τσελεπίδης και ο μεσοεπιθετικός, Στέλιος Πόζογλου είναι γνώριμοι στους Σερραίους από την περσινή τους παρουσία στον Πανσερραϊκό και μάλιστα έδωσαν λύσεις τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. 

Ο 23χρονος ακραίος επιθετικός, Γιάννης Τσολακίδης, που πέρσι έπαιξε δανεικός στον Αιγινιακό, έχει αφήσει κι αυτός το στίγμα του στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, αφού σ’ εκείνο το χορταστικό 4-5 με τον Αιγινιακό, ήταν ο δράστης του 0-1 για τον Αιγινιακό(φωτο πανηγυρίζει το γκολ).  

Ο υψηλόσωμος 19χρονος επιθετικός Φώτης Κωνσταντίνου, Σερραίος στην καταγωγή, έπαιξε πέρσι στον Β΄γύρο στον Νέστο Χρυσούπολης, πέρα από τον ΠΑΟΚ και σίγουρα θα καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του  Κανούλα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected