Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στη Δόξα ο Νατσιόπουλος

Η προετοιμασία της Δόξας μπαίνει σε ακόμη περισσότερο έντονους ρυθμούς και παράλληλα συνεχίζεται η συμπληρωματική ενίσχυση που αποφάσισε ο Γιάννης Μπύρος.

Σύμφωνα με το sportdrama, από το βράδυ της Παρασκευής βρίσκεται στον Βώλακα ο Αλέξανδρος Νατσιόπουλος. Ο 26χρονος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός (με θητεία σε Ίντερ Λειψίας, SW Rehden, Αναγέννηση Δερύνειας, Λαμία, Απόλλων Καλαμαριάς, ΠΑΕ Σέρρες και Ηρακλή) έφτασε στην Ελλάδα μετά από πολύωρο αεροπορικό ταξίδι από την Γερμανία και στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης τον υποδέχθηκε ο Νίκος Ιωσηφίδης με τον οποίο κατευθύνθηκαν απ ευθείας στον Βώλακα. Ήδη από το πρωί του Σαββάτου προπονείται με τους υπόλοιπους «μαυραετούς» ενώ από αύριο ξεκινάει η ολοκλήρωση της μετακίνησης του από την γερμανική ομάδα όπου ανήκε.

Στο μεταξύ και καθώς συνεχίζονται οι κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας, αποχώρησε σήμερα το πρωί νεαρός παίκτης προερχόμενος από την Γερμανία και αφού παρέμεινε στο Βώλακα δύο μέρες, διάστημα στο οποίο δοκιμάστηκε και προφανώς δεν κάλυψε σε αυτό που θέλουν, τους ανθρώπους της Δόξας.

Παράλληλα συνεχίζεται η αναζήτηση των επόμενων ενισχύσεων της ομάδας με τον Νίκο Ιωσηφίδη και τους συνεργάτες του να εξετάζουν άλλες τρεις περιπτώσεις παικτών, κατά κύριο λόγο στον άξονα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected