Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Είπε το “Si” ο Τσάβες και έρχεται!

Ο Αντρέ Τσάβες αποδέχτηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού και τις επόμενες ώρες θα βρίσκεται στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στο τριφύλλι.

Παρά τα όσα δήλωνε λίγες ώρες νωρίτερα τελικά ο Άντρε Τσάβες αποδέχτηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα με τους πράσινους να ολοκληρώνουν μια σπουδαία μεταγραφή.

Όπως αναφέρει το Sport24, ο 26χρονος επιθετικός από τη πρώτη στιγμή ήταν η νούμερο ένα επιλογή του τριφυλλιού για την κορυφή της επίθεσης και για αυτό οι πράσινοι επέμειναν για την απόκτηση του.

Μπόρεσαν και έκαμψαν όλες τις αντιρρήσεις του και τελικά είπε το μεγάλο “ναι” στον Παναθηναϊκό και τις επόμενες μέρες αναμένεται στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Ο ίδιος ο 26χρονος επιθετικός ήταν αυτός που επιβεβαίωσε ότι αποδέχτηκε την πρόταση του τριφυλλιού καθώς τα ξημερώματα της Τρίτης είπε σε δημοσιογράφους στην Αργεντινή πως έρχεται στον Παναθηναϊκό τονίζοντας: “Σε άλλο κλαμπ στην Αργεντινή δεν θα ήθελα να παίξω. Ευχαρίστησα την Μπελγράνο αλλά ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected