Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

Δύο μεταγραφές ο Απόλλων Κρύας Βρύσης!

Δύο ακόμη ποδοσφαιριστές ενέταξε στο δυναμικό του ο Απόλλων Κρύας Βρύσης.

Η ομάδα της Πέλλας απέκτησε τον 18χρονο αμυντικό Δημήτρη Ζαφειρίου από την Αναγέννηση Γιαννιτσών (φωτ. δεξιά) αλλά και τον 21χρονο επιθετικό Βαγγέλη Τσάλμα από τον Άρη Αμπελείων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Προσηλωμένος στους φετινούς πρωταγωνιστικούς στόχους του, με σοβαρότητα και στοχευμένες μεταγραφικές επιλογές, η διοίκηση του Απόλλωνα είναι στην ευχάριστη θέση ν΄ ανακοινώσει την απόκτηση δύο ακόμη νέων ελπιδοφόρων αλλά και με αρκετές εμπειρίες στην κατηγορία, ποδοσφαιριστές .

Ενέταξε λοιπόν στο έμψυχο δυναμικό της τον 18 χρονο κεντρικό αμυντικό Ζαφειρίου Δημήτρη από την Αναγέννηση Γιαννιτσών, καθώς και τον 21 χρονο ακραίο επιθετικό Τσάλμα Βαγγέλη ελεύθερο από τον Άρη Αμπελιών, με προϋπηρεσία σε Δόξα Μελισίου, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Πιερικό, Αλμωπό, Γ.Σ Ηλιούπολης.

Επίσης μέχρι την Δευτέρα θα αναμένεται ν΄ ανακοινωθούν τουλάχιστον άλλοι δύο ποδοσφαιριστές ο ένας εκ των οποίων με μεγάλη εμπειρία από εθνικές κατηγορίες, ενώ θα προχωρήσει στην περαιτέρω ενίσχυσή της η ομάδα καθ΄ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας και μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν.

Εν τω μεταξύ την Δευτέρα και ώρα 6:30 στο δημοτικό στάδιο Κρύας Βρύσης, έδωσε ραντεβού με όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ο Προπονητής του Απόλλωνα Φώτης Μητσάκης μαζί με τον συνεργάτη του Στέλιο Καλαιτζή για την έναρξη της προετοιμασίας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected