Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Επιστροφή σε γνώριμα…λημέρια!

Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τον Ορέστη Μένκα που από σήμερα λογίζεται παίκτης της Δόξας.

Ο 25χρονος (27-7-92) τερματοφύλακας ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Νίκου Ιωσηφίδη καθώς η τέταρτη κατά σειρά επιστροφή του στην δραμινή ομάδα (ανάμεσα από Λεβαδειακό, Αιγινιακό και Απόλλων Καλαμαριάς) ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση για τον έμπειρο τερματοφύλακα, μιας και έχει να κάνει με την σιγουριά που παρέχει ο Γιάννης Μπύρος. Το ποιος είναι ο Μένκα και η ποδοσφαιρική του αξία είναι γνωστά στον κόσμο της Δόξας.

Όπως αναφέρει το sportdrama, το μεσημέρι βρίσκονταν στο ξενοδοχείο στο Βώλακα που φιλοξενεί την ομάδα, προκειμένου να ενσωματωθεί με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής των «μαυραετών» στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας που ολοκληρώνεται αύριο. Με την προσθήκη του Μένκα ολοκληρώνεται η τριπλέτα στον άσσο.

-Σε ρυθμούς μπαράζ έχει μπει η Δόξα μετά την χθεσινή εξέλιξη και την προσθήκη της ΑΕ Καραϊσκάκης στην διεκδίκηση της μιας θέσης ανόδου. Ήδη ενισχυμένη με τον Μένκα κάτω από τα δοκάρια η Δόξα έχει μια καλή πληρότητα στην επάνδρωση της ομάδας για την περίπτωση που δεν χρησιμοποιηθούν οι επαγγελματίες. Μάλιστα υπάρχει η σκέψη να συμπληρωθούν οι θέσεις στην δεκαοκτάδα με παίκτες που αυτή τη στιγμή προπονούνται με την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Ξηροποτάμου.

-Επόμενο βήμα στο σήριαλ της ανόδου των «μαυραετών» θα είναι οι συνεδρίες του διαιτητικού δικαστηρίου την Τρίτη. Εκεί θα φανεί το κατά πόσο θα ανοίξουν περισσότερες θέσεις ανόδου από την αποπομπή ομάδων της δεύτερης κατηγορίας που δεν θα περάσουν τον έλεγχο της ΕΕΑ της ΕΠΟ.

Από εκεί και πέρα αναμένεται η ημερομηνία διεξαγωγής του μπαράζ και ο τόπος που θα ορίσει η διοργανώτρια αρχή. Ορισμοί που αναμένεται πλέον να γίνουν από την καινούργια διοίκηση της ΕΠΟ. Με βάση τα χιλιομετρικά κριτήρια και την δυνατότητα διεξαγωγής και φιλοξενίας ενός τέτοιου αγώνα, πιθανές έδρες είναι τα δημοτικά στάδια της Βέροιας και της Κατερίνης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected