Κατηγορίες
K20 - K17 - K15 - Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Κοπανού – ΠΑΟΚ Κ17 0-1 (photos)

Βελτιωμένος σε σχέση με το φιλικό κόντρα στον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου, παρουσιάστηκε σήμερα ο ΓΑΣ Κοπανού.

Κόντρα στην Κ17 του ΠΑΟΚ, η ομάδα του Γιώργου Κουλακιώτη έδειξε καλά στοιχεία στο παιχνίδι της και παρά το γεγονός πως τα πόδια είναι “βαριά” από την προετοιμασία, το πρόσημο είναι θετικό από τη σημερινή αναμέτρηση.

Το κεντρικό πρόσωπο ωστόσο της συνάντησης ήταν ο Σταύρος Σαράφης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια εκτελεί χρέη Γενικού Αρχηγού στα τμήματα υποδομής του “δικεφάλου”, ο οποίος και βραβεύτηκε από τον Σύνδεσμο Φιλάθλων ΠΑΟΚ Βέροιας για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο. Παρόν στο γήπεδο (όπως και χθες με την Κ20 του ΠΑΟΚ στη Νάουσα) ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, ο οποίος είχε εγκάρδια συνομιλία με τους διοικούντες τον ΓΑΣ.

Περιττό να αναφέρουμε πως τα πιτσιρίκια του “δικεφάλου” έτρεξαν πολλά χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο και παρά το γεγονός πως χρησιμοποιήθηκαν πάνω από 20 ποδοσφαιριστές, δεν αλλοιώθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα η εικόνα της ομάδας.

Επίσης σημαντικό στοιχείο, που στην Ελλάδα τονίζεται με έμφαση ενώ στο εξωτερικό συμβαίνει από το 1980 και έπειτα, είναι πως όλο το παιχνίδι βιντεοσκοπήθηκε από άνθρωπο του τεχνικού τιμ του ΠΑΟΚ ώστε να εντοπιστούν τα λάθη και να υπάρχει η ανάλογη αντίδραση μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις.

Για την ιστορία το γκολ του ΠΑΟΚ σημείωσε ο Μπάλλας ενώ για τον ΓΑΣ Κοπανού, αρκετές ήταν οι φορές που οι παίκτες του έφτασαν με αξιώσεις στα καρέ των φιλοξενούμενων.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Χαραλαμπίδη και Χριστοδούλου Κ.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Κοπανού : Χαβιαρόπουλος, Μποζίνης Π., Θεοδώρου, Πρόιος, Χαραλαμπίδης, Δημούλτσης, Τζιβάρας, Οικονόμου, Ιτσκάρας, Ντέλλας, Σπανός. Αγωνίστηκαν και οι Μποζίνης Κ., Φερλαχίδης, Κουκουτσίδης, Σιδηρόπουλος Κ., Ορφανίδης, Βλασιάδης, Τσαούσης.

ΠΑΟΚ Κ17 : Ταλιχμανίδης, Κορέας, Ταχάτος, Καλουτσικίδης, Μπάλλας, Μουτζούρης, Θεοδωρίδης Δ., Παναγιώτου, Γρόσδης, Πουρνάρας, Αβεντισιάν. Αγωνίστηκαν και οι Ντάικο, Μαρμαρίδης, Τσέλιος, Θεοδωρίδης Θ., Καραμπέρης, Μπούμπας, Αλτιτζής, Σαπουντζής, Κιουρτσίδης, Γκουτζιουρίδης

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

*οι φωτογραφίες είναι διαθέσιμες προσωρινά μόνο για τους χρήστες του facebook

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected