Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

“Πρώτη” στον Ηρακλή με μόνο παρόντα τον…προπονητή! Ποια είναι τα νέα πρόσωπα, ποιοι αναμένεται να αποκτηθούν (photos)

Στις εγκαταστάσεις του Λόλα στη Σουρωτή ξεκίνησε η προετοιμασία του Ηρακλή.

Όπως αναφέρει το bluearena, μία “πρώτη”, από την οποία απουσίαζαν φροντιστές, τεχνικό και ιατρικό τιμ, με τον νέο τεχνικό της ομάδας, Μίλαν Κόστιτς, να είναι ο μοναδικός που έδωσε το παρών.

Σε αυτή παραβρέθηκαν 22 ποδοσφαιριστές, ως επί το πλείστον νεαροί σε ηλικία. Από την περσινή ομάδα παρόντες ήταν οι Γιούδας, Καραγκούνης, Αμαραντίδης και ο Ζαμπάζης, ήταν έξι παίκτες από την Κ20, οι Καλφούντζος και Καρακώστας που επέστρεψαν.

Φυσικά για ιματισμό ούτε λόγος με τους παίκτες να φορούν φανελάκια no name τα οποία απλώς είχαν το σήμα του Ημίθεου πάνω τους. Από αύριο θα ξεκινήσουν διπλές προπονήσεις, ενώ στις 28 του μήνα η αποστολή θα αναχωρήσει για το Μπάνσκο.

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται, άλλωστε, να ανακοινωθούν οι πρώτες προσθήκες, αφού οι «κυανόλευκοι» έχουν συμφωνήσει με τον Πανιώνιο για τους Άγγελο Πινιώτη, Βασίλη Πατσατζόγλου και επιδιώκουν να αποκτήσουν από τον Παναθηναϊκό τους Πασχάλη Στάικο, Ανδρέα Ξηρό. Συμφωνία υπάρχει ακόμα με τον πρώην επιθετικό του Παναιγιαλείου, Παναγιώτη Ξόμπλιο.

δείτε φωτογραφίες στο FL News

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected