Κατηγορίες
Διαιτησία

Ανακοίνωση της ΕΠΣ Ημαθίας για τους διαιτητές

Πλησιάζει η μέρα για το ετήσιο σεμινάριο των διαιτητών Ημαθίας, εκεί όπου εκτός από τα αγωνιστικά τεστ θα λάβουν γνώση και τις τροποποιήσεις του κανονισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ :

“Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ, ανακοινώνεται ότι το ετήσιο σεμινάριο για την νέα αγωνιστική περίοδο 2017-18 , θα γίνει την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:30 π.μ. με τα προβλεπόμενα από τον Κανονισμό Διαιτησίας, αγωνιστικά ΤΕΣΤ των διαιτητών, στο ενωσιακό γήπεδο των Παλατιτσίων . Ακολούθως στις 10:30 θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο με ενημέρωση για τις νέες τροποποιήσεις του κανονισμού και γραπτές εξετάσεις των διαιτητών καθώς και των παρατηρητών διαιτησίας στο ξενοδοχείο ΄΄ΑΙΓΕΣ΄΄. Υποχρεωτικά την ημέρα του σεμιναρίου θα υπογραφούν και τα νέα διοριστήρια από τους συμμετέχοντες για την αγωνιστική περίοδο 2017-18. 

1. Όλοι οι διαιτητές μέλη της ΕΔ/ΕΠΣΗ πρέπει μέχρι 03-09-2017, να προσκομίσουν στην ΕΔ/ΕΠΣΗ :

α) Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου
β) Γνωμάτευση – Οφθαλμολογική και Καρδιολογικές εξετάσεις από α) ιδιώτη ιατρό, β) ιατρό από δημόσιο νοσοκομείο, για την κατάσταση της υγείας τους.

2. Υποχρέωση συμμετοχής έχουν και οι αξιολογημένοι διαιτητές που συμμετείχαν, στα πρόσφατα σεμινάρια της ΚΕΔ/ΕΠΟ και θα προσκομίσουν φωτοτυπία των ιατρικών γνωματεύσεων και ποινικού μητρώου.

3. Η ύλη των εξετάσεων απ’ όπου θα προέρχονται οι ερωτήσεις των εξετάσεων θα προέρχεται μέσα από την ύλη που περιλαμβάνουν οι Κανόνες Παιχνιδιού 2016 – 17, και η οποία έχει διδαχθεί κατά την τελευταία αγωνιστική περίοδο στις εκπαιδευτικές συγκεντρώσεις.

4. Επισημαίνονται προς γνώση και εφαρμογή τα παρακάτω:
α) Βάσει του άρθρου 36 του Κανονισμού Διαιτησίας, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ σε διαιτητή οποιαδήποτε κατηγορίας και αξιολόγησης της δύναμης μας, να διευθύνει Φιλικό Αγώνα σωματείων ( εξαιρούνται οι ορισμοί που πραγματοποιεί η ΚΕΔ/ΕΠΟ ) , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΑΡΜΟΔΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔ / ΕΠΣΗ.
β) Διαιτητής ή Παρατηρητής , που δεν θα συμμετάσχει στις γραπτές και αγωνιστικές δοκιμασίες της ΕΔ / ΕΠΣΗ, καθώς και δεν προσκομίσει το ποινικό μητρώο και ιατρικές γνωματεύσεις , δεν θα έχει δικαίωμα ορισμού σε αγώνες της ΕΠΣΗ.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη προετοιμασίας σας καθώς και την συμμετοχή σας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected