Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Μεταγραφών συνέχεια στους “κιτρινόμαυρους”!

Δύο ακόμη προσθήκες ανακοίνωσε σήμερα ο Εργοτέλης, που μετρά πλέον 11 παίκτες στο ρόστερ.

Πρόκειται για τους Νίκο Πάτα και Τζέιμς Σταμόπουλο οι οποίοι μαζί μς τους Μαζουλουξή, Λαδά, Μπάτζιο και Κυριακίδη αποτελούν τα πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα των Κρητικών.

Ο πρώτος είναι 20 ετών (19/01/1997), αμυντικός με καταγωγή από τα Χανιά και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια με την Καλλιθέα στη Football League, έχοντας στο ενεργητικό του και 3 τέρματα. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Επισκοπή Ρεθύμνου, στα Χανιά και στα τμήματα υποδομής του Πλατανιά.

Ο γεννημένος στο Τορόντο Τζέιμς Σταμόπουλος είναι 26 ετών (24/06/1991), μπακ χαφ επίσης παίκτης της Καλλιθέας, με συνολικά 56 συμμετοχές στη Football League και 3 τέρματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με δυο ακόμα ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τον διεθνή κεντρικό αμυντικό με την Εθνική Ελπίδων Νίκο Πάτα (γεννηθείς 19/1/1997) και ο Τζειμς Σταμόπουλο (γεννηθείς 24/6/1991) ο οποίος αγωνίζεται ως δεξί μπακ χαφ. Και οι δυο παίκτες την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν είχαν φορέσει την φανέλα της Καλλιθέας.

Εν τω μεταξύ στο Ηράκλειο έφτασαν σήμερα Κυριάκος Μαζουλουξής, Παναγιώτης Λαδάς, Χρήστος Μπατζιος και Κώστας Κυριακίδης οι οποίοι όπως είχε προγραμματιστεί πέρασαν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Οι παραπάνω παίκτες μαζί με τους Χανιωτάκη, Βογιατζή, Μανουσάκη, Μπουρσέλη, Ιατρούδη, Λυδάκη και Δουλγεράκη θα αναχωρήσουν αύριο στις 10 το πρωί για το Καρπενήσι. Την αποστολή της ομάδας μας από το Ηράκλειο θα συνοδεύσουν ο Σταύρος Λαμπράκης ο Γενικός Διευθυντής Γιώργος Τουτζάρης όπως επίσης ο προπονητής Τάκης Γκώνιας ο οποίος έφτασε σήμερα στην πόλη μας καθώς και ο γυμναστής Αντώνης Ανδρουλάκης.

Να σημειώσουμε ότι ο άμεσος συνεργάτης του κ. Γκώνια , Σπύρος Μαυραγάνης θα ενσωματωθεί με την αποστολή στην Αθήνα. Τέλος στο Καρπενήσι θα μεταβούν και οι υπόλοιποι παίκτες που μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρώσουν την συμφωνία τους με την ομάδα μας έτσι ώστε να συμπληρώσουν το ρόστερ το οποίο αναμένεται να αποτελείται από 23 παίκτες».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected