Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] ΓΑΣ Κοπανού – Εδεσσαϊκός 1-5 (photos)

Το ρόλο του φαβορί, έστω και σε φιλική αναμέτρηση, επιβεβαίωσε ο Εδεσσαϊκός, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Κοπανού.

Ο τοπικός ΓΑΣ, που αγωνίζεται στην Α1 Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας, αντιμετώπισε την ιστορική ομάδα της Πέλλας, που θα συμμετέχει μετά από αρκετά χρόνια στη Γ Εθνική.

Μπροστά σε 100 περίπου φιλάθλους, οι “πράσινοι” επικράτησαν με 5-1 και έδειξαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο ενόψει της νέας σεζόν. Από την άλλη πλευρά, οι “κιτρινόμαυροι” είχαν σε γενικές γραμμές θετικό πρόσημο στο σημερινό παιχνίδι, ωστόσο προδόθηκαν από τα πολλά αμυντικά λάθη αλλά και την απειρία των νεαρών παικτών.

Στα χαρακτηριστικά της αναμέτρησης, οι δύο εμβληματικές μορφές στους πάγκους αφενός μεν για τον ΓΑΣ Κοπανού ο Γιώργος Κουλακιώτης (με θητεία ως ποδοσφαιριστής σε Βέροια και ΠΑΟΚ) και αφετέρου ο Ηλίας Σαπάνης, με παρουσία ως παίκτης σε Ολυμπιακό, Ηρακλή και ΠΑΣ Γιάννινα.

Να σημειωθεί πως και οι δύο μαζί είχαν είχαν συνολικά 400 επαγγελματικές συμμετοχές και 40 περίπου τέρματα…

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Εδεσσαϊκός είχε τις περισσότερες επισκέψεις στα αντίπαλα καρέ αλλά και περισσότερο τη μπάλα στα πόδια του. Προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο χάρη στα τέρματα των Κάρτζιου (περίπου στο 20ο δευτερόλεπτο!) και του Ταουσιάνη, ο οποίος την περσινή χρονιά φόρεσε τη φανέλα του Παναιγάλειου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τους γηπεδούχους, όταν σε λάθος γύρισμα ο Ντέλλας εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και με πλασέ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα ενώ στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν άλλα τρία τέρματα με τους Σκαθαρούδη και Λαφαζανίδη (2).

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Κωστούλη

Συνθέσεις

ΓΑΣ Κοπανού : Χαβιαρόπουλος, Μποζίνης Π., Χαραλαμπίδης, Τζιβάρας, Γρυπούδης, Οικονόμου Α., Μπούφι, Σπανός, Ντέλλας, Ευφραιμίδης, Ιτσκάρας. Αγωνίστηκαν και οι Μποζίνης Κ., Πρόιος, Σιδηρόπουλος, Ορφανίδης, Θεοδώρου, Πέιος, Κουκουτσίδης, Βλασιάδης, Τσαούσι, Κωνσταντινίδης

Εδεσσαϊκός : Βόλτσης, Ουζούνης, Φωτιάς, Κούμπους, Τζατζανάς, Κιόρτσης, Προύντσης, Κάρτζιος, Ταουσιάνης, Σφέτκος, Μπουράκης. Αγωνίστηκαν και οι Παπαγεωργίου Μ., Αβραμίδης, Βλαδοβίτης, Παπαγεωργίου Κ., Γολιδόπουλος, Σκαθαρούδης, Ρέτζια, Καράμπελας, Λαφαζανίδης.

δείτε φωτογραφίες :

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected