Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Οι συνθέσεις στο ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΑΕ Χαρίεσσας (1-2), το απευθείας φάουλ του Σαρακατσιάνου σε βίντεο και 30 φωτογραφίες

Ένα ακόμη νικηφόρο φιλικό παιχνίδι για την ΑΕ Χαρίεσσας, που με εξαίρεση το ματς στον Άγιο Γεώργιο παραμένει αήττητη κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Η ομάδα του Χρήστου Μποζίνη επικράτησε με 2-1 στο Ροδοχωρίου επί του τοπικού ΓΑΣ, ο οποίος είχε την κατοχή αλλά τα…χαλούσε στην τελική προσπάθεια.

Οι “κιτρινόμαυροι” προηγήθηκαν στο 15′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του νεοαποκτηθέντα από τον Ολυμπιακό Νάουσας, Γιάννη Σαρακατσιάνο το οποίο περισσότερο λογίζεται ως αυτογκόλ του Κοτζαχρήστου, ο οποίος αλλοίωσε την πορεία της μπάλας και ενώ ο Κασαπίδης είχε πέσει στη γωνία του για να αποκρούσει.

δείτε το βίντεο :

Το δεύτερο τέρμα της ΑΕΧ σημείωσε ο Λευτέρης Γραμματικός, ενώ για τον ΓΑΣ μείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Χρήστος Μπρέγκου.

Να σημειώσουμε πως για τους γηπεδούχους δεν αγωνίστηκε ο Κώστας Βούλγαρης, ο οποίος αποχωρεί από τους “κιτρινομπλέ” με πιθανό προορισμό νεοφώτιστη στην Α1 Ερασιτεχνική ομάδα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Κελεσίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και Ιασωνίδη.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Κασαπίδης, Ρίσσου, Τσίλης, Τάσο, Τενεκετζή, Μαγγίζης, Ασλάνογλου, Μπρέγκου, Πέτγαζλης, Κοτζαχρήστος, Κουλιανίδης, Αγωνίστηκαν και οι Φρέντι, Ευθυβούλης, Μωυσίδης, Γεωργιάδης, Εξαρχόπουλος, Ορδουλίδης, Μισιρλίδης, Ηλίας, Ζήρας

ΑΕ Χαρίεσσας : Ηλιάδης, Ιωαννίδης Ζ., Ιωαννίδης Θ., Συμεωνίδης, Λύτης, Φωτιάδης, Παρηγορίδης, Καϊσίδης, Ίντος, Γραμματικός, Σαρακατσιάνος. Αγωνίστηκαν και οι Συμεωνίδης, Δελητζάκης, Κρουσταλλάς, Δημητρούσης, Μουζάκι, Χρυσαφίδης

δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected