Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Τουρνουά “Γιάννης Μπαλόγλου”, ημέρα 1η (photos)

Πρώτη μέρα η σημερινή για το καθιερωμένο τουρνουά ποδοσφαίρου “Γιάννης Μπαλόγλου”, στη μνήμη του αδικοχαμένου παίκτη του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας. 

Στο Δημοτικό Γήπεδο του χωριού, ο Αστέρας, ο Άρης Παλαιοχωρίου και η Νέα Γενεά Νικομήδειας τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση και αγωνίστηκαν μεταξύ τους, σε αγώνες διάρκειας 45 λεπτών.

Μπροστά σε 150 περίπου φιλάθλους (ανάμεσα τους ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ, Στέργιος Διαμάντης), διεξήχθησαν τρία παιχνίδια στα οποία οι προπονητές έβγαλαν τα δικά τους συμπεράσματα για την ετοιμότητα των παικτών τους.

Στο εναρκτήριο παιχνίδι, η Νέα Γενεά επικράτησε με 3-0 του Αγροτικού Αστέρα χάρη σε δύο τέρματα του Τσαχαλίδη (τα τυπικά απομένουν για την ένταξη του από τη Δόξα Νάουσας) και Αϊρατζή, ο οποίος επίσης αναμένεται να ενταχθεί στους “κιτρινόμαυρους”, προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής της Βέροιας.

Στο δεύτερο ματς, με τέρμα του Μιχαηλίδη ο Άρης Παλαιοχωρίου έκαμψε την αντίσταση της ομάδας του Μπάμπη Πετρίδη ενώ στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της πρώτης μέρας, ο Αγροτικός Αστέρας κέρδισε με 1-0 τους “κιτρινόμαυρους” του Γιώργου Απόσογλου, χάρη στο τέρμα του Γιώργου Χατζή.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στις τρεις ομάδες :

Νέα Γενεά Νικομήδειας : Συμεωνίδης, Γιαννόπουλος, Σακαλής, Μουρατίδης, Παγγούρας, Καϊογλίδης, Μυλωνάς, Σούγγαρης, Αϊρατζής, Καλφούντζος, Τσαχαλίδης, Χότζα, Καραπουλιτίδης, Μπουτογλίδης, Χατζάρας.

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Κατσαλής, Κιατικίδης, Πουλιόπουλος, Θεοδωρίδης, Μπράντης, Εμμανουηλίδης, Ζέρβας, Καρύδας, Μιχαλόπουλος, Δήμου, Σουλιώτης Γ., Μήτσας, Σερασκιέρης, Χατζηνικολάου, Σουλιώτης, Κουβατσίδης, Ρηγόπουλος, Χατζής, Φωτιάδης, Γαλάνης, Παρασκευαΐδης, Τζήμας.

Άρης Παλαιοχωρίου : Θεοδωρίδης, Νατσικόπουλος, Γκατζίδης, Γιοβανόπουλος, Γκίτσας, Μιχαηλίδης, Μπακιρτζής, Παντόπουλος, Κούκλας Π., Αρβανίτης, Παπαδόπουλος, Γερόπουλος, Παπαζήσης, Φετεινίδης

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ. Παζαρτζικλής, Αργυρίου και Χαραλαμπίδης

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της αυριανής μέρας :

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Νέα Γενεά Νικομήδειας  0-3 (Αϊρατζής, Τσαχαλίδης 2)
Νέα Γενεά Νικομήδειας – Άρης Παλαιοχωρίου  0-1 (Μιχαηλίδης)
Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας- Άρης Παλαιοχωρίου  1-0 (Χατζής)

Σάββατο 26/8
17.00 Αγροτικός Αστέρας – Ομάδα Συμπαιχτών Γιάννη Μπαλόγλου
18.00 Αγροτικός Αστέρας – ΠΑΟΚ
18.45 ΠΑΟΚ – Νάουσα
19.30 Αγροτικός Αστέρας – Νάουσα
20.30 Επιμνημόσυνη Δέηση
20.45 Απονομές
*ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected