Κατηγορίες
Διάφορα

ΠΑΟΚ – Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ στο “Barok” Coffee-Bar!

Ευκαιρία για την πρώτη του νίκη έχει ο “λαβωμένος” ΠΑΟΚ που υποδέχεται την Κέρκυρα, ενώ δύσκολη αποστολή για την ΑΕΚ που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον πάντα υπολογίσιμο ΠΑΣ Γιάννινα. Δύο αναμετρήσεις που προσφέρει απόψε τους ποδοσφαιρόφιλους το “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή στη Βέροια!

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Κέρκυρα μετά το σοκ του ευρωπαϊκού αποκλεισμού από την Έστερσουντ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να… πονοκεφαλιάζει καθώς οι Κάνιας, Ενρίκε, Λέοβατς και Βαρέλα έμειναν εκτός με τραυματισμούς. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Ελ Καντουρί, όπως και ο Λεβέκ, ενώ επιστρέφει ο Λέο Μάτος. Η Κέρκυρα ξεκίνησε ανώμαλα τη σεζόν, με ήττα από τον Πανιώνιο και αποχώρηση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου από το τιμόνι. Όλα δείχνουν ότι ο Αλέκος Βοσνιάδης θα είναι αυτός που θα αναλάβει τα ηνία. Όσον αφορά τις απουσίες ενόψει Τούμπας, αυτές είναι αρκετές, καθώς Σοϊλέδης, Μπαλάφας, Ντιόγκο και Τουράμ δεν υπολογίζονται.

Sτα Γιάννενα, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ σε μία δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για την Ένωση. Η ψυχολογία των παικτών του Μανόλο Χιμένεθ φυσικά είναι στα ύψη μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Κλαμπ Μπριζ στους ομίλους του Europa League. Η Ένωση ψάχνει το δύο στα δύο μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα επί του Παναιτωλικού. Εκτός έμεινε ο Έλντερ Λόπες για λόγους ξεκούρασης, ενώ επιστρέφουν στην αποστολή οι Μπακασέτας και Λιβάγια. Ο ΠΑΣ, που ξεκίνησε με θετικό πρόσημο τη σεζόν μετά το σπουδαίο διπλό στην Τρίπολη επί του Αστέρα, μετράει προβλήματα καθώς νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού έχουν μείνει οι Μπέριος, Σκόνδρας και Πέδρο Κόντε.

Αναλυτικά τα σημερινό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Super League:

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός (19:15)

ΠΑΟΚ – Κέρκυρα (19:15)

Πανιώνιος – Απόλλων Σμύρνης (19:15)

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ (21:30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected