Κατηγορίες
Διάφορα

Η εκτός έδρας δοκιμασία του ΠΑΟΚ στο “Draw” Cafe!

Ως πρόκληση χαρακτηρίζεται το σημερινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα στην Αθήνα, καθώς οι Θεσσαλονικείς θέλουν να αποδείξουν ότι έχουν αφήσει πίσω τους τον αποκλεισμό-σοκ από το Europa League. Την αποψινή αναμέτρηση μπορείτε να την παρακολουθήσετε στον άνετο χώρο του “Draw” Cafe, Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα!

Στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας, μαζί με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Πανιώνιο, θέλει να βρεθεί ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30).

Οι Θεσσαλονικείς καλούνται να αποδείξουν ότι έχουν αφήσει πίσω τους τον αποκλεισμό-σοκ από το Europa League, διεκδικώντας τον τίτλο του πρωταθλήματος που αποτελεί τον μεγαλύτερο στόχο τους τη φετινή σεζόν.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ζήτησε από τους παίκτες του τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ, το οποίο θα απλουστεύσει τις προσπάθειές τους στη συνέχεια.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ρέι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα και Λέοβατς. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Κάτσε και ο Πέλκας, με τον Κάμπος και τον Μακ στα πλάγια.

Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Ελ Καντουρί και ο Πρίγιοβιτς θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πασχαλάκης, Δεληγιαννίδης, Μαλεζάς, Μαουρίτσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός και Κουλούρης.

Ο Ρουμάνος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Ντόριαν Λεβέκ, Εβγέν Σάκχοφ, Κάρλος Σαμπράνο, Γκόικο Τσίμιροτ, και Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Από την πλευρά του, ο Χοσέ Κάνιας υπολογίζεται κανονικά από τον Ρουμάνο προπονητή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected