Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Τα φύλλα αγώνος και φωτογραφίες από τις αναμετρήσεις σε Νικομήδεια, Σχοινά, Λουτρό, Ραχιά και Άγιο Νικόλαο (Κύπελλο Ημαθίας)

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Θύελλα Στενημάχου  6-1 (15′ Μυλωνάς, 34′ Καλφούντζος, 38′-65′-66′-69′ Παπαδόπουλος / 29′ Πρασσάς)

Εύκολη νίκη για τη Νέα Γενεά Νικομήδειας, κόντρα σε μια ομάδα που θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν ως νεοφώτιστη στη Β Ερασιτεχνική. Τέσσερα τέρματα σημείωσε ο Κώστας Παπαδόπουλος, που συνεχίζει από εκεί που…τελείωσε την περσινή σεζόν!

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Ιασωνίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και Σαρηγιαννίδη.
Ιατρός Αγώνα : Κουτσούκης Α.

Συνθέσεις

Νέα Γενεά Νικομήδειας : Μανιόπουλος, Τσιφλίδης (46′ Συμεωνίδης), Μυλωνάς (52΄Γιαννόπουλος), Μουρατίδης, Παγγούρας, Καϊογλίδης, Δαλήγγαρος, Σακαλής, Παπαδόπουλος, Καλφούτζος, Λιλιόπουλος (46′ Σταυρίδης).

Θύελλα Στενημάχου : Αναστασιάδης, Γκουντάρας Γ., Γαλατσίδας Γ. (61′ Ρώσιος), Τσιρπανλής, Κότελης, Γίδαρης Δ., Πρασσάς, Παπαλεξίου, Αδαμίδης (46′ Γίδαρης Κ.), Σακαλής, Τσιαούσκογλου (80′ Αγγελίδης)


ΑΕ Σχοινά – Αγροτικός Αστέρας Πλατέος  1-1, 3-1 πεν (16′ Δάρλας / 12′ Καραντουλαμάς)

Όλα τα είχε η αναμέτρηση στον Σχοινά, ανάμεσα σε δύο ομάδες που ενισχύθηκαν σημαντικά την καλοκαιρινή περίοδο και αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής. Μετά τα δύο συνεχόμενα τέρματα για τις δύο ομάδες (προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι) άρχισε το σερί…κόκκινων καρτών καθώς αποβλήθηκαν οι Τόζογλου και Μαραγκός που διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους αλλά και ο Νιάκας, στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους.

Στα πέναλτι, ο Μπάμπης Βρεττός ήταν ο ήρωας για τους γηπεδούχους, καθώς εκτός της απόκρουσης που πραγματοποίησε στην εκτέλεση του Καραντουλαμά πριν το τέλος της παράτασης, έπραξε το ίδιο και στη “ρώσικη ρουλέτα”, με αποτέλεσμα να δώσει την πρόκριση στην ομάδα του.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Τράντο και Χριστοδούλου Γ.

Συνθέσεις

ΑΕ Σχοινά : Βρεττός, Γιάνκου, Νιάκας, Δάρλας (45′ λ.τ. Καραμήτσος), Παπακωνσταντίνου, Κιστογλίδης, Μαραγκός, Κασλαμάς, Θεοδωρίδης, Τσιώμος, Κουλουμπριτσίδης.

Αγροτικός Αστέρας Πλατέος : Μουσκεφτάρας, Τόζογλου, Μαγγανάρης, Χουσεΐνογλου Τ. (57′ Μπακιρτζής), Κιοσέογλου (62′ Τερζίδης), Καρβούνης, Τσογμελίδης (59′ Χουσεΐνογλου Χ.), Βενιόπουλος, Ελευθεριάδης (71′ Καραούσογλου), Κύρτσογλου, Καραντουλαμάς.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ


Ολυμπιακός Λουτρού – Άρης Παλαιοχωρίου  0-1 (30′ Αναστάσης)

Σπουδαία πρόκριση για τον Άρη Παλαιοχωρίου στον Λουτρό κόντρα στον τοπικό Ολυμπιακό, τη δεύτερη συνεχόμενη για τον ίδιο θεσμό αλλά και για τον ίδιο γύρο!

Η ομάδα του Γιώργου Απόσογλου επικράτησε με 1-0 χάρη σε τέρμα του Γιώργο Αναστάση και παρά την πίεση που δέχτηκε από τους γηπεδούχους, κράτησε το υπέρ της σκορ και μαζί το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Μπακάλη και Χαραλαμπίδη.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Λουτρού : Γκατζούφας, Αναστασόπουλος Δ.Α., Αναστασόπουλος Δ.Ε., Καραγκούνης, Παπαδόπουλος Δ. (75′ Τριανταφυλλόπουλος Α.), Πετικόπουλος, Πολυζόπουλος, Χατζόπουλος, Δεμερτζίδης (28′ Συρόπουλος), Περτσούνης Δ., Παπαδόπουλος Σ.

Άρης Παλαιοχωρίου : Θεοδωρίδης, Γιοβανόπουλος Γ., Γκατζίδης, Παντόπουλος, Σιτσάνης, Κούκλας, Γκίτσας (82′ Κούκλης), Νατσικόπουλος, Παπαδόπουλος (75′ Αρβανίτης), Μιχαηλίδης (62΄Χρυσάφης), Αναστάσης


ΑΕΠ Βέροιας – Εθνικός Ράχης  4-0 (24′ αυτογκόλ, 35′-64′ Παπαδόπουλος, 86′ Σερασκιέρης)

Δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου, κόντρα στον συντοπίτη Εθνικό Ράχης. Οι “κιτρινομπλέ” επικράτησαν με 4-0, χάρη σε δύο τέρματα του Κώστα Παπαδόπουλου, ένα του Σερασκιέρη που “σφράγισε” το τελικό σκορ αλλά και το αυτογκόλ στο 24ο λεπτό, που άνοιξε τον δρόμο της πρόκρισης για την ΑΕΠ.

Στα όμορφα στιγμιότυπα της αναμέτρησης η όμορφη κερκίδα που σχημάτισαν οι νεαροί φίλοι των δύο ομάδων, ενώ δεν έλειψαν τα πειράγματα ανάμεσα σε παίκτες και παράγοντες, που μοιράζονται την ίδια έδρα και τη φετινή χρονιά.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραϊωσήφ, με βοηθούς τους κ.κ. Κιρμανίδη και Τότσκα.
Ιατρός Αγώνα : Παναγιώτα Χατζηγεωργίου

Συνθέσεις

ΑΕΠ Βέροιας : Καμπάς, Γώτας (70′ Σιδηρόπουλος), Παπαδόπουλος (83′ Μωυσίδης), Χαραλαμπίδης, Σερασκιέρης, Τσιλιγκερίδης (78′ Αβετίδης), Καρολίδης, Καραμπάλιος (46′ Καφετζής), Καραγιάννης, Φιλιππίδης, Κωστογλίδης.

Εθνικός Ράχης : Πιστοφίδης, Λαζαριώτης (78′ Φλώρος), Σιδηρόπουλος Γ., Κάμινας, Τσακιράκης (61′ Τσολαΐδης), Γκίτσιος, Ορφανίδης, Ζησιός, Καλπακίδης, Δεληγιώργης, Σιδηρόπουλος Κ. (61′ Συμεωνίδης)

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ


Ολυμπιακός Νάουσας – Ατρόμητος Διαβατού  0-2 (69′ Κοντογιάννης, 78′ Μπαλτζής Β.)

Μπορεί να συγκροτήθηκε στο παρά πέντε και να δήλωσε συμμετοχή σε πρωτάθλημα και Κύπελλο κόντρα σε κάθε πρόβλεψη, ο Ατρόμητος Διαβατού έχει …σφυγμό και μάλιστα σήμερα κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Άρη Αδαλόγλου επικράτησε με 2-0 του Ολυμπιακού Νάουσας, χάρη σε τέρματα που σημειώθηκαν μέσα σε 10 λεπτά και συγκεκριμένα στο 69′ με τον Κοντογιάννη και στο 78′ με τον Βασίλη Μπαλτζή.

Καλή εμφάνιση από τη νεανική ομάδα του Νίκου Κουμπουλή, που αρχίζει να βρίσκει τα πατήματα της στον αγωνιστικό χώρο, αν και θα χρειαστεί να περιμένει άλλες 20 μέρες για να μπει σε ρυθμούς πρωταθλήματος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Χαλατζιούκα και Γκόγκα
Ιατρός Αγώνα : Σοφία Θεοδωρίδου

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Νάουσας : Μπουμπουλέντρας, Μήτσικας, Γαλανός, Κατσαράκης, Παπαπέσιος, Κωνσταντινίδης Δ., Ταχυδρομίδης, Κωστόπουλος (67′ Λίγγος), Κωνσταντινίδης Π., Μαρκοβίτης (82′ Φασούλας), Μουμτζίδης (76′ Σεπιτάνος)

Ατρόμητος Διαβατού : Πάτρας, Αρβανιτίδης, Ευαγγέλου, Μπερτούφι, Καμπίσιος (78′ Κουπίδης), Καμπούρης (60′ Ταραπόσος / 70′ Δημητριάδης), Χατζηγεωργίου, Κωστογλίδης, Κοντογιάννης, Μπαλτζής, Χρυσάνης.

περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected