Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Συνεχίζει με τα ‘πράσινα’ ο Δημήτρης Πετκάκης!

Ένας ποδοσφαιριστής που κοσμεί με την παρουσία του τα γήπεδα της ΕΠΣ Ημαθίας, θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων και τη νέα σεζόν.

O 34χρονος (01/08/1983) αμυντικός αλλά και προπονητής της Ακαδημίας των “πρασίνων”, θα συνεχίσει για δεύτερη σεζόν στην ομάδα και θα την ενισχύσει με την εμπειρία αλλά και τη δεδομένη ποιότητα του στη Γ Εθνική.

Με 223 επαγγελματικές συμμετοχές στο ενεργητικό του (106 στη Super League, 82 στη Football League) είναι από τις παρουσίες που δίνουν μια διαφορετική αίγλη στο επερχόμενο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας και που σίγουρα θα γίνει σημείο αναφοράς σε κάθε παιχνίδι των “πρασίνων”.

Αναλυτικά :

“Μόνο με χαρά και με ιδιαίτερη τιμή μπορεί κάποιος να περιγράψει τα συναισθήματα όλων στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, για την παρουσία του Δημήτρη Πετκάκη στις τάξεις της ομάδας μας!

Ο έμπειρος αμυντικός, με πολλές και σημαντικές παραστάσεις σε επαγγελματικά πρωταθλήματα της Ελλάδας και της Κύπρου, με εξαιρετικό χαρακτήρα και προπονητικές γνώσεις που μεταλαμπαδεύει στους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας, θα είναι και φέτος μαζί μας στην τεράστια πρόκληση της Γ Εθνικής.

Δημήτρη, να σε έχει ο Θεός καλά, να είσαι γερός και δυνατός και τη φετινή χρονιά και μεις είμαστε σίγουροι πως μόνο χαρές θα ζήσουμε τη σεζόν που έρχεται!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected